Incasarile clubului Heaven din perioada in care a functionat ilegal, peste 250.000 de lei, confiscate de Primaria Timisoara. „Avem in lucru alte 10 cazuri”, anunta primarul Dominic Fritz

Primarul municipiului Timisoara, Dominic Fritz, a anuntat duminica pe pagina sa de Facebook ca primaria a castigat, in instanta, in fata unui club caruia i-a fost suspendata activitatea deoarece nu functional legal, astfel ca acest club trebuie sa achite suma de 250.000 de lei, bani obtinuti pe perioada in care functiona ilegal. Fritz a precizat ca alte 10 cazuri punctuale sunt in lucru.


Saptamana asta am inregistrat o victorie de etapa importanta pentru respectarea legii in Timisoara. Instanta ne-a dat dreptate cand am cerut confiscarea veniturilor obtinute de clubul Heaven in perioada cand Politia Locala i-a suspendat activitatea pentru ca functiona ilegal. Este vorba de peste 250.000 lei.

Pentru prima oara, banii pe care ii fac cei care paraziteaza domeniul public si bazele sportive ale orasului, ignorand legea si sfidand Primaria si Politia Locala, vor fi confiscati. Este o masura de a restabili echilibrul intre cei multi care respecta regulile si functioneaza legal si ceilalti care cred ca se poate oricum, pentru ca asa au fost invatati pana acum”, a scris Fritz pe Facebook.

Edilul sef din Timisoara mai spune ca sunt in lucru alte 10 cazuri punctuale, in care domeniul public al orasului este ocupat ilegal cu diferite afaceri, iar la bugetul local nu ajunge niciun ban.

Avem in lucru peste 10 cazuri punctuale, care ocupa fara niciun titlu zeci de hectare din patrimoniul orasului, pe care au construit ilegal, au deschis cluburi, terase, baze de agrement, fac milioane fara sa plateasca un leu bugetului local. Masuri vor urma in fiecare caz in parte. Este o lupta pe care clasa politica locala a evitat-o pana acum, dar pe care mi-o asum. Pas cu pas, facem Timisoara bine”, mai scrie Fritz.

Cu siguranta, printre cele 10 afaceri la care se refera primarul se afla si parcarea cu plata din spatele magazinului Bega, pe care o exploateaza fratii Cristescu. (Mara Ion)

Leave a Reply