Tragedie in randul refugiatilor din Ucraina gazduiti in Romania! Un tanar si-a ucis mama, in urma unui acces de furie, si a incercat sa musamalizeze crima

O crima oribila a avut loc la Lehliu Gara, judetul Calarasi. Un refugiat ucrainean si-a ucis mama, intr-un acces de furie. S-a intamplat chiar in locuinta pusa la dispozitie de o familie de romani, care se oferisera sa-i gazduiasca.


In urma cu aproape o saptamana, un refugiat ucrainean a anuntat mai multa lume pe care o cunostea in localitatea Lehliu Gara, acolo unde locuia cu mama sa din luna mai, si a spus ca si-a gasit mama decedata in pat, aceasta fiind grav bolnava, avand o boala incurabila.

Au fost alertate fortele de ordine. Politistii de la IPJ Calarasi, in momentul in care au ajuns in locuinta, si-au dat seama ca nu vorbim despre o moarte cauzata de boala, ci despre o crima, pentru ca femeia avea mai multe vanatai.

Potrivit unor surse din ancheta, barbatul si-a ucis mama intr-un acces de furie cu multiple lovituri, in noaptea de 17 spre 18 iulie. Totul s-a intamplat in baia locuintei pusa la dispozitie de familia de romani, plecata in acel moment la mare, la Constanta.

Dupa ce si-a ucis mama in baie, brabatul a incercat sa ascunda totul. Si-a spalat mama dar si baia, ulterior a transportat-o in pat si a incercat sa faca sa para ca femeia murise in somn.

In acest moment, el este arestat preventiv pentru 30 de zile pentru omor asupra unui membru al familiei dar si pentru violenta in familie.” (I.P.)

Sursa: antena3.ro

Leave a Reply