Politistul Valer Kovacs a lasat pieton un pilot de curse din Austria, care a “prins” 230 km/h cu un Ferarri pe autostrada A1! „Din pacate, legea e lege pentru toata lumea!”

Politistul Valer Kovacs a facut o noua victima printre soferii de lux care-si pun la incercare caii putere pe autostrada A1, Deva – Nadlac. De aceasta data este vorba despre un pilot de curse din Austria, care a ramas fara carnet pentru 120 de zile, dupa ce a intrat in vizorul radarului manuit de celebrul politist banatean.


„Ieri am intalnit prin luneta radarului un pilot de curse din Austria cu un Ferrari ce dezvolta 700cp si se deplasa cu 230km/h. Un om obisnuit cu viteze astronomice, din pacate legea este lege pentru toata lumea, indiferent de meserie sau situatie.

I-am explicat pericolele la care se expune, a inteles mesajul meu si l-am rugat pe viitor sa nu mai confunde autostrada cu circuitul de curse.

La final ne-am oferit o strangere de mana in semn de respect reciproc. Asa cum v-am promis, voi face cate o poza cu fiecare dintre voi, care doriti acest lucru, indiferent de situatie. Protejati viata”, este mesajul postat de Valer Kovacs pe contul sau de Facebook.

Potrivit unui comunicat al IGPR, soferul vitezoman a fost inregistrat circuland cu 230 km/h, pe un sector de drum unde viteza maxima este de 130 km/h.

”La data de 26.07.2022, politistii din cadrul Brigazii de Politie Autostrazi A1 Deva – Nadlac au depistat in trafic, pe A1, la km 431, calea 2, sensul de mers Lugoj – Deva, in apropierea localitatii Margina, din judetul Timis, un barbat de 46 ani, care ar fi condus un autoturism cu viteza de 230 km/h, pe un sector de drum limitat la 130 km/h. Conducatorul auto a fost sanctionat contraventional cu suma de 1.305 lei, fiindu-i aplicata si masura complementara a suspendarii dreptului de a mai conduce autovehicule pe drumurile publice pentru o perioada de 120 de zile, eliberandu-i-se o dovada fara drept de circulatie”, au transmis autoritatile politienesti. (G.I.)

One thought on “Politistul Valer Kovacs a lasat pieton un pilot de curse din Austria, care a “prins” 230 km/h cu un Ferarri pe autostrada A1! „Din pacate, legea e lege pentru toata lumea!”

  1. daca mai este valabil, strainii cu permisul suspendat merg la notar, dau o declaratie in care precizeaza cind pleaca din romania si primesc permisul inapoi (cu o zi inainte de data plecarii?) pentru a putea sa se intoarca acasa,

Leave a Reply