SOC pe piata imobiliara din Cluj-Napoca! 240 de euro pentru un balcon de cativa metri patrati, oferit spre inchiriere pentru zilele UNTOLD 2022

Proprietarul unui apartament din Cluj-Napoca s-a gandit sa speculeze criza spatiilor de cazare, din perioada festivalului Untold 2022, si a decis sa-si inchirieze balconul locuintei. Anuntul a devenit atractia zilei pe retelele de socializare, in conditiile in care locatarul inventiv nu uimeste doar cu balconul pe care il scoate spre inchiriere, ci si cu pretul surprinzator.


A cerut, pentru perioada 4-8 august, nu mai putin de 240 de euro, adica echivalentul a 1.200 de lei.

Cativa metri patrati, dotati cu o saltea si haine de pat… Anuntul postat in mediul online a socat – poate mai mult decat garsoniera de 11 metri patrati, tot din Cluj-Napoca, scoasa pe piata chiriilor, in urma cu cateva luni -, si a fost persiflat imediat de internauti.

Mai cu seama ca proprietarul cere bani cat pentru o garsoniera inchiriata, in Bucuresti, pentru o perioada de o luna.

„Aici cred ca si-a petrecut Robin Hood ultimele clipe”, „Cu loc de parcare inclus?”, au comentat internautii.

Desi postarea a devenit virala, bineinteles ca exista si posibilitatea ca anuntul sa fie, de fapt, o gluma, mai ales pentru ca suma de 1.200 de lei este foarte mare in comparatie cu tot ce ofera proprietarul.

Potrivit imaginilor, cel ce ar vrea sa stea acolo, daca este posibil, gaseste pe balcon o lenjerie si cateva perne. (E.T.)

Leave a Reply