Targ international de Turism! Firmele timisene, invitate sa viziteze expo PHILOXENIA Salonic, in conditii de gratuitate (P)

Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis si HELEXPO Salonic, cu sprijinul Ambasadei Greciei la Bucuresti prin Biroul Economic si Comercial invita firmele timisene sa  participe in calitate de vizitatori la cel mai mare si important targ international de turism – PHILOXENIA, care se desfasoara la Centrul Expozitional HELEXPO Salonic, in perioada 18 – 20 noiembrie 2022.


Cea de-a 37-a editie a Targului International de Turism PHILOXENIA va reuni peste 235 de expozanti din peste 12 tari, care activeaza in domeniul turismului si al serviciilor conexe respectiv: agentii de turism, tour-operatori, organizatori de evenimente.

Prin «Hosted Buyers Program», companiile timisene beneficiaza de gratuitate la cazare (2/3 nopti in hotel de 4/5*) si transport cu avionul – pentru un reprezentant al firmei participante precum si de organizarea intalnirilor B2B cu firmele expozante in functie de interesul exprimat. Totodata, vor putea lua parte la conferintele tematice sustinute de speakeri internationali.

Mai multe informatii despre expozitie si evenimentele auxiliare sunt disponibile pe pagina web: https://philoxenia.helexpo.gr/ .

IMPORTANT!

Biroul Comercial al Ambasadei Greciei in Romania isi rezerva dreptul de a selecta companiile romanesti interesate sa participe la expozitie, iar participarea este conditionata de efectuarea vaccinului sau prezentarea unui certificat de imbolnavire.

Costuri de organizare:

150 lei + TVA (pentru companiile membre ale CCIAT)
300 lei + TVA (pentru companiile care nu sunt membre)

Termen de inscriere: 15 august 2022

Relatii suplimentare privind procedura de inscriere:

Telefon: 0372 185 285, e-mail: ccoroian@cciat.ro, Cristina Coroian, Consultant Cameral. (I.P.)

Sursa foto: DECLIC

Leave a Reply