Masina de politie de la IPJ Bihor, implicata intr-un accident rutier! Agentul care a fost la volan, dosar penal pentru vatamare corporala din culpa

O autospeciala de politie de la IPJ Bihor a fost implicata intr-un accident, intr-o intersectie din Oradea. Oamenii legii se aflau in misiune si urmareau un autoturism in care s-ar fi aflat indivizi certati cu legea.


Autospeciala a intrat pe o artera principala, venind de pe o straduta cu sens unic, dar pe contrasens. A intrat in coliziune cu o masina pe care a proiectat-o intr-un stalp.

Accidentul s-a petrecut pe strada Seleusului din Oradea, intr-o zona de case. La volanul masinii lovite de autospeciala se afla o femeie, care s-a trezit aruncata intr-un stalp, iar masina in care se aflau politistii a ajuns pe trotuar.

Politistii erau pe urmele unor raufacatori, spun oficialii de la Inspectoratul Judetean de Politie.

Ioana Lascau, purtatorul de cuvant al IPJ Bihor: ”O autospeciala a Politiei Oradea, care avea semnalele acustice si luminoase in functiune, deplasandu-se pentru a identifica, in trafic, un autoturism dat in consemn, ai caror ocupanti ar fi fost suspecti de comiterea unor infractiuni/ a patruns in intersectie, fara sa se asigure, si a acrosat un autoturism care a intrat, simultan, in intersectie.

Cei doi agenti aflati in masina de politie, dar si soferita, au primit ingrijiri medicale la fata locului. Cu toate ca era in misiune, agentul de la volan ar fi trebuit sa se asigure la intrarea in intersectie, mai ales ca venea pe contrasens. Pe numele lui a fost intocmit dosar penal pentru vatamare corporala din culpa.” (V.E.)

Leave a Reply