Embargo Fest 2022! Goran Bregovici si celebra sa ”Orchestra de nunti si inmormantari” vor sustine un concert in fata publicului din Banat, chiar in prima seara a festivalului

Cea de-a treia editie a Embargo Fest va avea loc, in perioada 12-14 august, langa orasul Recas, la locatia Doua Dealuri, care se afla inainte de intrarea in localitatea Herneacova.


Goran Bregovic va fi prezent in fata publicului din Banat vineri, 12 august, alaturi de Wedding and Funeral Band, iar scena principala va gazdui si trupe precum: Spitalul de Urgenta, R.O.A., Blazzaj, Publika, Canaf, Tapinarii, Lupus Dacus, Dragos Moldovan, iar fiecare seara de festival programul se va incheia cu Vinilorama, un party sustinut de Bogdan Puris si Zoleevee.

Pe langa Main Stage, The Fortress si Culto Cort, Embargo Fest va gazdui si o scena dedicata genului Drum & Bass, care poarta numele Nemesis Sound Community. Aceasta scena este cu acces gratuit si realizata in parteneriat cu Asociatia NoSheep, iar programul incepe la ora 24. DJ-ii care vor mixa aceasta scena sunt Vigilante (FR), Horizon (SUA), AngelOne (IT), A.L.N. (IT), Blazin, Beastboy, Cips, Deelow, Digimodz, Flow B si multi altii.

Editia din acest an a festivalului se va desfasura pe o suprafata de peste 30 ha si va cuprinde mai multe zone cu diferite activitati. La fata locului va exista o expozitie de masini de epoca, targ de mestesugari cu ateliere creative, spatii de joaca pentru copii, zona cu activitati sportive si 2 zone dedicate gastronomiei autohtone.

Embargo Fest este un eveniment cultural care promoveaza minoritatile si multiculturalitatea specifica zonei Banat, iar anul acesta se ofera intrare gratuita copiilor sub 14 ani, persoanelor de peste 65 de ani, dar si tuturor refugiatilor din Ucraina, care se afla in numar mare si in zona de vest a tarii. Motto-ul festivalului este Back to the Roots.

Primele 1000 de bilete si abonamente la pret redus s-au vandut deja. Un bilet de 1 zi pentru concertul lui Goran Bregovic (vineri, 12 august) costa acum 120 de lei, biletul pentru sambata, 13 august, costa 80 de lei, iar cel pentru duminica, 14 august, 40 de lei. Abonamentul pentru cele 3 costa 190 lei si se poate achizitiona de pe site-ul www.embargofest.com, pana in data de 11 august.

Parcarea si camping-ul vor fi gratuite, iar trasportul va fi asigurat cu autocarul pe ruta Timisoara – Doua Dealuri, cu plecare de la punctele cardinale. Plecari spre festival in intervalul orar 16-21, si plecari din festival intre 24-03. Un drum va costa 20 de lei. (E.T.)

https://www.facebook.com/embargofest

https://www.instagram.com/embargofest

Leave a Reply