Fostul fotbalist Ionel Ganea, tinut la distanta de fosta sotie! Ordin de protectie emis de Judecatoria Fagaras, dupa agresiuni repetate impotriva membrilor familiei

Judecatoria Fagaras a emis un ordin de protectie impotriva fostului fotbalist Ionel Ganea, care a jucat si la Poli Timisoara, prin care l-a obligat ca, o perioada de 6 luni, sa nu se apropie la mai putin de 100 de metri de fosta sotie, Ganea Monica Maria, care a reclamat agresiunile suportate din partea fostului sot si a cerut ajutor legal.


„Admite in parte cererea de emitere a ordinului de protectie formulata de Parchetul de pe langa Judecatoria Fagaras, privind pe victima Ganea Monica Maria, in contradictoriu cu paratul Ganea Ionel-Viorel, si in consecinta: In baza art. 38 – 40 din Legea 217/2003 pentru prevenirea si combaterea violentei in familie, dispune emiterea ordinului de protectie in favoarea victimei Ganea Monica Maria pentru o perioada de 6 luni, constand in respectarea de catre parat a urmatoarelor obligatii si interdictii: Obliga pe parat sa pastreze o distanta minima determinata de 100 m, fata de victima Ganea Monica Maria. Interzice paratului orice contact direct, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod cu victima Ganea Monica Maria”, se arata in decizia instantei. In cazul in care fostul atacant al nationalei Romaniei incalca acest ordin, el risca sa ajunga la inchisoare.

Anul trecut, femeia a depus o plangere impotriva fostului international. Ulterior, in luna septembrie, ea si-a retras plangerea, insa procurorii au mers mai departe cu procedurile. Astfel, la cererea procurorilor, in urma cu doua luni, instanta a decis sa emita un ordin de restrictie impotriva lui Ionel Ganea.

Iesirile violente ale lui Ionel Ganea sunt de notorietate. A ramas in folclorul fotbalului romanesc momentul in care atacantul l-a strans de gat pe tusierul unei partide a celor de la Poli Timisoara. In 2016, pe cand era antrenorul lui FC Voluntari, Ganea a avut un comportament golanesc fata de o jurnalista.

„Taranca proasta! Ochelaristo, daca-ti trag una te lipesc de perete, hai mai repede, ca ma grabesc”, s-a adresat Ionel Ganea catre o jurnalista.

Ulterior, Ganea a primit o amenda de 3.400 de lei din partea Comisiei de Disciplina a FRF. Fostul international a fost amendat si de clubul FC Voluntari cu 5.000 de lei.

Ganea a avut acelasi comportament agresiv si cu fosta sa sotie, Dana. Cei doi au fost impreuna nu mai putin de 24 de ani, dar totul s-a terminat din cauza comportamentului agresiv al fostului fotbalist. Femeia a rabufnit dupa ce Ionel Ganea si-a agresat propria fiica. Mai mult, acesta ar fi avut un comportament asemanator chiar si cu avocata Danei.

Plangeri am inregistrate la Politia Fagaras, una din martie 2019 si una din august 2019. Dar, fara rezultat. Are foarte multe relatii… Motivele sunt agresiunile de absolut toate formele, amenintarile care nici acum nu s-au terminat… Iar nimeni nu face nimic, fiindca el este Ionel Ganea! Sa iti fie frica sa locuiesti in orasul in care te-ai nascut si unde ai copilarit, pentru ca nu te lasa acest individ…

Fiica mea este in aceeasi situatie. In curtea judecatoriei si-a permis sa ma agreseze fizic si verbal, pe 19 noiembrie. Si pe mine, si pe avocata mea. Pe fiica mea si pe nepotul meu i-a scos afara din casa, in pijamale. Oare se mai poate numi tata? Si pozeaza in cel mai fericit tata si bunic… Pana acum, am tacut. Dar, cand isi bate joc si de copilul lui, este strigator la cer! Eu, ca adult, incerc sa trec peste, dar un copil de 23 de ani, oare cum va face?!”, spunea Dana, fosta sotie a lui Ionel Ganea. (V.E.)

Leave a Reply