Un politist de frontiera de la ITPF Timisoara are nevoie de ajutor! Sindicalistii de la Europol fac apel la solidaritate pentru a salva viata colegului lor

Sindicalistii de la Europol sar in ajutorul unui coleg politist care-si desfasoara activitatea la un sector din cadrul Inspectoratul Teritorial al Politiei de Frontiera Timisoara (ITPF) si fac apel la solidaritate. O boala extrem de rara ce necesita un tratament costisitor, pe care familia acestui slujbas al legii nu si-l poate permite.


Tocmai de aceea, este nevoie de solidaritate, pentru ca viata acestui barbat in floarea varstei sa poata fi salvata.

Iata mesajul postat de Europol pe retelele de socializare:

„Vali Nedelcu este colegul nostru din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Berzasca, ITPF Timisoara, iar la inceputul anului a fost diagnosticat cu o boala extrem de grava, scleroza laterala amiotrofica.

La numai 39 de ani, colegul nostru se lupta cu o boala necrutatoare, o boala rara pentru care tratamentul este costisitor si se gaseste foarte greu. O sesiune de 28 de fiole costa nu mai putin de 34.000 de euro, o suma care depaseste posibilitatea familiei.

Haideti sa fim alaturi de acesta si sa-i intindem o mana de ajutor in aceste momente dificile prin care trece. Pentru cei care pot ajuta, donatiile se fac in urmatoarele conturi deschise pe numele sotiei acestuia, Nedelcu Adriana Nadia:

RO34CECEC001946405116511 – cont in LEI;

RO82CECEB000B2EUR2299966 – cont in EURO”. (V.E.)

Leave a Reply