Peste 200 de arome delicioase si un decor de basm la Candy Cat – casa dulciurilor din Iulius Town Timisoara (P)

„Alice in tara minunilor”, Willy Wonka si interiorul „Fabricii de ciocolata”. Daca deja iti imaginezi mii de bombonele multicolore, cu o varietate de arome, jeleuri dulci si sarate, caramele moi, atunci trebuie sa faci o vizita celui mai nou magazin din Iulius Town. Candy Cat este locul unde iubitorii de dulce, de toate varstele, vor descoperi un univers al bomboanelor.


Un portal catre lumea dulciurilor s-a deschis in Iulius Town Timisoara. Avand un design inedit, desprins din lumea povestilor, Candy Cat este locul unde culorile pare ca prind viata, iar dulciurile sunt personajele principale. Peste 200 de sortimente de dulciuri ii asteapta pe cei mici, dar si pe cei mari.

Jeleuri in forma de animalute sau obiecte, ciocolata, caramele, acadele, fructe invelite in ciocolata, diferite tipuri de gume de mestecat, drajeuri multicolore, dulciuri populare aduse din diferite tari de pe glob, marmelada, sucuri sunt cateva dintre delicatesele pe care le gasesti la Candy Cat.

Daca nu stii ce sa alegi din muntii de dulciuri, poti sa iei cate putin din fiecare, in paharele mix de jeleuri si dupa ce stabilesti care e preferata ta, te asteptam la Candy Cat. Si fanii dulciurilor acre au la dispozitie un caleidoscop de variante pe care le pot incerca.

Suc Dr. Pepper, chipsuri Cheetos, bombonele Panna Fragola, sticks-uri Pocky si Pepero, biscuiti Hershey`s, jeleuri Sour Patch sunt cateva dintre produsele internationale pe care curiosii le pot incerca acum la Candy Cat.

Daca vrei sa organizezi o petrecere, cu siguranta aici gasesti dulciurile care se vor plia perfect pe tema evenimentului tau si care ii vor impresiona pe invitati: jeleuri multicolore sau negre pentru o petrecere inedita, acadele de dimensiuni foarte mari, care pot fi un decor iesit din tipare, bezele si turta dulce pentru o petrecere in aer liber, o multitudine de sortimente de ciocolata care pot fi servite la orice tip de eveniment.

Candy Cat mai are 10 locatii in Bucuresti, Brasov, Constanta, Sibiu si Pitesti. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati despre Candy Cat, poti sa le dai un follow pe pagina de Instagram: candycat.global.

Descopera lumea dulciurilor de la Candy Cat, in Iulius Town Timisoara! (I.P.)

Leave a Reply