VIDEO Cum a blocat Transfagarasanul, pentru aproape 3 ore, un sofer cu Audi din Suceava. Depasire in curba, pe linie continua, impact frontal pe contrasens

Un sofer aflat la volanul unui autoturism Audi a provocat, duminica, pe Transfagarasan, un accident rutier care a blocat ore in sir traficul, si asa foarte aglomerat. Accidentul a fost surprins de o camera de bord montata pe una dintre masinile implicate, iar imaginile sunt terifiante: impactul a fost frontal, foarte violent, iar totul s-a produs din cauza soferului inconstient, care a intrat intr-o depasire in curba, pe linia continua.


In urma impactului de pe Transfagarasan, opt persoane au fost evaluate medical de echipajul SMURD ajuns la fata locului. O tanara in varsta de 23 de ani a avut nevoie de ingrijiri medicale, astfel ca a fost dusa la spital. Aceasta a suferit un traumatism cranio-cerebral.Accidentul a fost surprins de camera de bord montata pe masina conducatorului auto care circula regulamentar.

Potrivit imaginilor, soferul unui autoturism marca Audi, cu numere de Suceava, a iesit din coloana si a intrat intr-o depasire periculoasa. Acesta a patruns pe contrasens, moment in care s-a izbit frontal de autoturismul care mergea regulamentar. In urma accidentului, traficul pe Transfagarasan a fost paralizat. Oamenii au fost blocati pe drum timp de mai multe ore.

„Este revoltator ce se intampla (in fiecare week-end) pe Transfagarasan! Este, de-a dreptul, strigator la cer! In data de 6 august a.c., deplasandu-ma din judetul Arges catre judetul Sibiu, am fost blocat timp de 2 ore si 47 de minute pe Transfagarasan. Nu mergeam la admirat peisaje, ci, pur si simplu, voiam sa ma intorc acasa. Am calatorit in 72 de tari pana acum, dar asa ceva nu am vazut nicaieri! Sirul de masini se intindea multi kilometri, oamenii isi faceau treaba mica si mare la margine de drum, in masini erau bebelusi, femei insarcinate… Sute, poate chiar mii de oameni blocati. Apoteotic! Post-apocaliptic”, este mesajul unui participant la trafic. (V.E.)

Leave a Reply