Atmosfera de vacanta, la Iulius Town Timisoara: discoteca pentru copii, ateliere de modelaj in lut si teatru de papusi (P)

In mai putin de o luna incepe noul an scolar, iar cei mici merita sa profite din plin de ultimele zile de vacanta. La Iulius Town, weekend-ul acesta este dedicat prichindeilor, care isi vor dezvolta dexteritatea la atelierele de creatie si de modelaj in lut, vor afla povesti incredibile la teatrul de papusi si se vor distra la Discoteca copiilor.


Weekend-ul copiilor de la Iulius Town incepe sambata, 13 august 2022, de la ora 17. Cei mici sunt asteptati in Iulius Gardens, la atelierul de creatie, unde vor da frau liber creativitatii si imaginatiei, in timp ce vor realiza modele creative, avand ca tema cea mai importanta persoana din lume: mama.

Duminica, tot in Iulius Gardens, zona Lake Plaza, marionetele vor spune povestea „Ratusca cea urata”, iar copiii vor invata despre cat de important este sa ai incredere in fortele proprii. Teatrul de papusi va incepe la ora 11. De asemenea, papusile jucause revin si luni, de la ora 11, cu piesa „Jack si vrejul de fasole”.

Dupa teatru, incepe Discoteca copiilor. Micii petrecareti vor dansa alaturi de coregrafii de la Beautiful Dance by Daniela – Scoala de Balet si Dans, duminica si luni. De la ora 12, in ambele zile, muzica va rasuna in zona Lake Plaza, iar accesul este gratuit.

Creativitatea este una dintre cele mai impresionante calitati ale copiilor, astfel ca, timp de doua zile, ii provocam pe micii artisti sa isi puna in valoare abilitatile.

Duminica si luni, in Iulius Gardens, de la ora 17, atelierul de modelaj in lut le propune celor mici explorarea fara limite. Pornind de la joc, temele propuse au ca scop activarea imaginatiei, a rabdarii si a indemanarii prin cultivarea creativitatii si a spiritului ludic. Accesul in cadrul atelierului de modelaj este gratuit.

In caz de vreme nefavorabila, evenimentele din weekend se vor muta in interiorul Iulius Mall, la demisol, in piateta Splend`Or. Modificarile vor fi anuntate in prealabil si pe pagina de Facebook Iulius Town.

In perioada 15 – 21 august, la Iulius Town, in holul parcarii subterane portocalie, dinspre Top Shop, se va desfasura si campania de colectare a deseurilor DEEE – „Timisoara Recicleaza”. La donarea de minimum 5 kilograme deseuri DEEE, vei primi un voucher de 30 de lei, pe care il poti utiliza la Mado. Mai multe detalii puteti afla pe site-ul Iulius Town Timisoara.

Doar luni, 15 august, punctele se dubleaza in aplicatia Fidelity. Prin aceasta aplicatie, Iulius Mall iti returneaza 5% din valoarea cumparaturilor facute in magazinele tale preferate. (I.P.)

Leave a Reply