Iulius Town Timisoara te indeamna sa fii responsabil si sa reciclezi. Campanie de colectare a deseurilor DEEE (P)

Planeta are resurse limitate. Economiseste-le! Este indemnul campaniei „Timisoara Recicleaza”, organizata de Iulius Town si ECOTIC. La minimum 5 kilograme deseuri DEEE, donatorii pot primi un voucher cadou.


Iulius Town este o dezvoltare sustenabila, care a pus comunitatea si grija pentru mediu in centrul preocuparilor si actiunilor sale.

Astfel, pana duminica, 21 august 2022 inclusiv, timisorenii preocupati de un viitor „cat mai verde” si care vor sa renunte in mod responsabil la echipamentele electronice si electrice neutilizate, sunt asteptati in Iulius Town, unde se desfasoara campania de colectare a deseurilor DEEE – „Timisoara Recicleaza”.

Cu totii avem acasa un aspirator sau un fier de calcat vechi sau defect, pe care nu le mai folosim, dar pe care le-am pastrat din varii motive.

Acestea si multe altele pot fi predate gratuit in locatia din parcarea subterana portocalie, zona magazinului Top Shop, in intervalul orar 10 – 22.

Deseurile de echipamente electrice si electronice (DEEE) sunt echipamentele iesite din uz, alimentate cu energie de la priza sau cu ajutorul bateriilor ori a acumulatorilor.

Astfel, la punctul de colectare din Iulius Town se pot preda aparate de uz casnic, de mici si mari dimensiuni, precum: televizoare, aparate electrice de incalzit, radiatoare sau ventilatoare electrice, aparate de aer conditionat, aspiratoare, uscatoare de par, fiare de calcat, aparate de prajit paine, masini de macinat, filtre de cafea si altele.

Totodata, pot fi colectate si echipamente informatice si de telecomunicatii, cum sunt telefoanele, laptopurile sau imprimantele, dar si echipamente de larg consum, precum cuptoarele cu microunde, camerele foto sau obiectele de iluminat.

Timisorenii care doneaza minimum 5 kilograme de deseuri DEEE pot primi un voucher in valoare de 30 de lei, pe care il pot utiliza la restaurantul Mado (in limita stocului disponibil).

Campania „Timisoara recicleaza” este organizata de Iulius Town impreuna cu ECOTIC, prima organizatie a producatorilor si importatorilor de echipamente electrice si electronice (EEE) din Romania, fondata in anul 2006 cu scopul de a aduce mai multa eficienta si omogenitate in indeplinirea responsabilitatilor de mediu ale acestora.

ECOTIC gestioneaza deseurile de echipamente electrice si electronice in numele a aproximativ 700 de producatori si importatori afiliati. (I.P.)

Leave a Reply