FOTO Embargo Fest! Peste 5.000 de spectatori, in pelerinaj estival la Doua Dealuri, locatia din Timis care a trecut cu succes testul publicului

Peste 5.000 de spectatori au participat la cea de-a treia editie a Embargo Fest, eveniment ce a avut loc in perioada 12 – 13 august, la locatia Doua Dealuri, de langa Recas (judetul Timis). Cea de-a treia zi a festivalului, a fost anulata din cauza unei furtuni puternice, care a inundat amfiteatrul in aer liber, situat in fata scenei principale.


Fara indoiala, vedeta festivalului din acest an a fost Goran Bregovic, care a concertat vineri seara in fata unui public venit din mai multe tari, hiturile sale fiind fredonate la unison de catre cei prezenti.

„Muzica mea e acasa aici in Romania si de fiecare data cand vin aici ma simt confortabil. Muzicae prima limba de comunicare intre oameni, s-a demonstrat asta stiintific.

De aceea cred ca muzica mea are succes peste tot in lume. Nu am pregatit dinainte piesele pe care le cantam la Embargo Fest, ne urcam pe scena si, in functie de cum ne simtim, alegem piesele. Sunt bucuros de fiecare data cand cant in Romania“, a declarat celebrul artist inaintea concertului sau de vineri 12 august.

Pe langa recitalul lui Goran Bregovic, in cele doua seri de festival au mai evoluat artisti precum Lia Burg, Spitalul de Urgenta, Blazzaj, Publik, The Bandits, Graiul, DrvoTruo (Serbia), MethadoneSkies, WheepingAssault sau K-lu.

Editia din acest an a festivalului a avut loc pe o suprafata de peste 30 de hectare si a avut parte de un targ de mestesugari cu ateliere creative, spatii de joaca pentru copii, zona cu activitati sportive, un cort de mari dimensiuni cu spectacole si ateliere pentru copii si tineri, al Scolii de Circ, dar care a gazduit si o expozitie de picturi create de celebrul artist de la Phoenix, Valeriu Sepi.

Ne revedem in 2023! (I.P.)

Leave a Reply