Retraieste nostalgia marilor disco party-uri pe ringul de dans de la Iulius Town Timisoara! (P)

Saptamana aceasta, Iulius Town e „the place to be”. Iubitorii de muzica retro sunt asteptati pe ringul de dans pentru a retrai nostalgia marilor disco party-uri, pasionatii de sport pot sa se bucure de experienta unor antrenamente speciale in aer liber, iar cei mici pot participa la ateliere de modelaj in lut. Vino sa petreci un weekend cat o vacanta alaturi de noi!


Exercitiile fizice in aer liber pot fi o schimbare benefica in programul tau obisnuit de antrenament, iar interactiunea cu locurile si oamenii noi va avea un impact pozitiv asupra creierului si iti va imbunatati considerabil starea de spirit.

Asa ca ai toate motivele sa participi la o sesiune de sport in Iulius Gardens, alaturi de Dharma Project si sa te incarci cu energie.

Tot ce trebuie sa faci pentru a avea parte de aceasta experienta inedita este sa te inscrii aici: https://bit.ly/3AsbXH4, sa-ti iei cu tine echipamentul si sa vii sa te bucuri de viata prin sport joi, 18 august 2022, de la ora 20. In program sunt trecute sesiuni de antrenament functional, stretching si meditatie. Mai multe detalii gasesti pe pagina de Facebook  DharmaProject11.

Si sambata si duminica este despre miscare, dar pe ringul de dans. Astfel, RETRo MANiACS transforma Lake Plaza din Iulius Gardens intr-o zona retro, unde participantii se vor bucura de muzica anilor ’80 si ’90 si de atmosfera care aduna, de fiecare data in acelasi loc, fani din toate generatiile.

In prima zi, Alex Erdodi, Alin Vladucu si Happy Flow vor face parte din line-up, iar in a doua seara, la pupitru vor fi pe rand: Alex Anka, Kuky si Sniper. Ia-ti pantofii de dans si hai sa petrecem seri de neuitat in aer liber! Intrarea este gratuita!

Tot in Iulius Gardens, duminica, cei mici vor fi in centrul atentiei, iar in intervalul orar 17.00 – 20.00 vor lua parte la Atelierul de modelaj in lut si vor realiza obiecte tridimensionale. Pe langa distractie si socializare, copiii au posibilitatea sa-si cultive imaginatia, creativitatea si spiritul ludic si sa-si exerseze indemanarea si rabdarea. Si aici intarea este libera, iar in caz ca vremea va fi nefavorabila activitatile, vor fi mutate in Piateta Splend’or din Iulius Mall. (I.P.)

Leave a Reply