Noi rafuieli publice intre clanurile tiganesti din Lugoj! Poarta de acces intr-un palat ultracentral, “atacata” frontal cu o limuzina Lamborghini

Dupa cativa ani de liniste aparenta, clanurile tiganesti din Lugoj sunt din nou in conflict, tulburand linistea si ordinea publica. Primele tensiuni au fost reclamate fortelor de ordine, miercuri seara, cand mai multe echipaje de politie si jandarmi au intervenit pentru calmarea spiritelor. Joi dimineata, insa, rafuielile au escaladat, iar un tanar a distrus poarta rivalilor cu o limuzina Lamborghini.


Politisti si jandarmi au impanzit imediat strada si au dus la audieri 12 persoane din ambele tabere. Individul care a intrat cu masina in poarta se pare ca nu a fost gasit, acesta fugind imediat dupa incident.

Surse judiciare au declarat pentru Lugoj Info.ro ca zona este pazita pentru ca tensiunile dintre cele doua clanuri sa nu escaladeze si se analizeaza posibilitatea ca o parte dintre scandalagii sa fie retinuti pentru mai multe acuzatii ce tin de distrugere, amenintari si tulburarea linistii si ordinii publice.

“In aceasta dimineata, 18 august 2022, politistii din Lugoj au fost sesizati cu privire la faptul ca pe strada Marasesti, din municipiul Lugoj, a avut loc o altercatie intre membrii a doua familii, ulterior, o persoana a intrat frontal cu un autovehicul in poarta de acces a unui imobil. De asemenea, la scurt timp, mai multe persoane ar fi aruncat cu pietre catre un alt autovehicul, care se deplasa pe strada si apartine uneia dintre familii”, au comunicat reprezentantii Inspectoratului de Politie al Judetului Timis.

Ca urmare, cinci persoane au fost duse la sediul politiei din Lugoj, pentru audieri, politistii efectuand cercetari in doua dosare penale deschise pentru tulburarea ordinii si linistii publice si distrugere. (V.E.)

Leave a Reply