Accident de circulatie mortal, langa Timisoara! Un autoturism condus de un tanar in varsta de 23 de ani, impact frontal cu un TIR care circula regulamentar

Un accident de circulatie in urma caruia o persoana in varsta de 36 de ani a decedat, iar alte trei au fost ranite a avut loc, duminica dimineata, pe DN 6, in apropiere de Timisoara.


In accident au fost implicate un autotren, care transporta fructe, in care se afla doar soferul, si un autoturism, in care se aflau 4 persoane.

Evenimentul a fost anuntat la numarul de urgenta 112 la ora 06,09, moment in care pompierii militari de la ISU Timis au fost solicitati sa intervina pentru salvarea victimelor.

“S-a intervenit pentru extragerea a 3 victime care au ramas incarcerate, 2 dintre acestea fiind inconstiente. La locul interventiei s-a deplasat si o ambulanta S.A.J. cu medic.

In urma efectuarii manevrelor de resuscitare, o victima a fost declarata decedata. Alte doua victime au fost transportate spre spital. Conducatorul autotrenului nu a necesitat ingrijiri medicale”, a transmis Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

„Un tanar in varsta de 23 de ani a condus un autoturism pe DN 6 in localitatea Remetea Mare dinspre Lugoj spre Timisoara, iar la un moment dat a patruns pe sensul opus de mers si a intrat in coliziune cu un autotren condus de un barbat in varsta de 47 de ani.

In urma impactului o femeie de 36 de ani, pasagera in autoturism, a decedat.

De asemenea, conducatorul autoturismului, un baiat de 18 ani si o femeie de 52 de ani (pasageri in autoturism) au fost raniți si transportați la spital. Polițistii au intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infracțiuniilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa”, a transmis IPJ Timis.

In conditiile in care accidentul s-a petrecut in jurul orei 6 dimineața, este luata in calcul si varianta ca soferul a pierdut controlul volanului si a intrat pe contrasens, dupa ce ar fi atipit la volan. (V.E.)

One thought on “Accident de circulatie mortal, langa Timisoara! Un autoturism condus de un tanar in varsta de 23 de ani, impact frontal cu un TIR care circula regulamentar

Leave a Reply