Politist local din Timisoara cercetat pentru vatamare corporala din culpa, dupa ce a accidentat o femeie pe trecerea de pietoni. Victima traversa strada pe rosu

O masina de serviciu a Politiei Locale Timisoara a fost implicata intr-un accident de circulatie, miercuri-seara, lovind un pieton care s-ar fi angajat in traversarea strazii pe culoarea rosie a semaforului.


”Un echipaj al Politiei Locale Timisoara a fost implicat aseara, in jurul orei 21,20, intr-un accident, care a avut loc pe Bdul Take Ionescu, colt cu str. Aurel Popovici.

Autovehiculul se deplasa dinspre Punctele Cardinale si a trecut pe culoarea verde a semaforului, lovind o femeie care, potrivit martorilor, a traversat strada pe culoarea rosie a semnaforului pentru pietoni.

La fata locului a fost solicitat echipajul SMURD pentru acordarea de ingrijiri victimei, in varsta de 52 de ani, care a fost ulterior transportata la Spitalul Judetean, fiind in stare stabila, din ultimele date.

Cei doi politisti locali aflati pe autoutilitara erau in timpul serviciului, iar conducatorul auto nu a avut pana acum abateri. In functie de rezultatul cercetarilor se va stabili si daca se impune vreo masura impotriva politistului local aflat la volan”, a transmis Politia Locala Timisoara.

Cercetarile au fost preluate de politistii Biroului Rutier din cadrul Politiei Municipiului Timisoara, care au fost prezenti la fata locului. Conform procedurilor, in acest caz, pe numele conducatorului auto a fost deschis un dosar penal pentru vatamare corporala din culpa, rezultatele urmand a fi comunicate de reprezentantii Biroului Rutier. (Mara Ion)

Sursa foto: tion.ro

Leave a Reply