„The Store – Magazinul tau de bauturi”, noua locatie specializata in bauturi fine, inaugurata la Iulius Town Timisoara (P)

O noua locatie tematica, cu bauturi rafinate, s-a deschis in Iulius Town. „The Store – Magazinul tau de bauturi” este un proiect realizat sa incante simturile cu cele mai rafinate licori, create exclusiv pentru a-i delecta pe clienti in momentele cele mai speciale. Magazinul ofera o gama extrem de variata de peste 6.500 de sortimente de bauturi alcoolice si non alcoolice, bauturi racoritoare si energizante, siropuri si piureuri pentru cocktailuri, cafea, dulciuri, accesorii pentru bar, trabucuri din toata lumea si produse din tutun, inclusiv accesorii pentru acestea.


„The Store – Magazinul tau de bauturi” reprezinta partenerul ideal, atat pentru organizatorii de evenimente si petreceri, cat si pentru consumatorul final sau pentru orice persoana care vrea sa ofere un cadou inedit.

Situat la parterul UBC 1 din Iulius Town, „The Store – Magazinul tau de bauturi” este noua locatie care le da timisorenilor posibilitatea de a descoperi o selectie vasta a celor mai consumate si apreciate bauturi din intreaga lume.

Magazinul reuneste peste 6.500 de sortimente de bauturi: precum ginuri, diverse feluri de rom si cognac, whiskey-uri din toate regiunile, vodca, vinuri de la producatori autohtoni si internationali, dar si lichioruri, beri si distilate artizanale, bauturi cu specific romanesc si spumante numai bune pentru a sarbatori o zi reusita.

Oferta este completata de o varietate bogata de sortimente non alcoolice, pentru momentele de relaxare, cafea de specialitate potrivita pentru diminetile in care preferi sa-ti prepari singur licoarea favorita, dulciuri deosebite, accesorii pentru bar, trabucuri, dar si alte produse din tutun.

Design-ul modern si sofisticat, dar si diversitatea mare de produse asezate pe categorii ii ofera oricarui client posibilitatea de a alege cu usurinta bautura potrivita.

De asemenea, consultantii magazinului, o echipa energica si prietenoasa, se adapteaza constant la dinamica si preferintele consumatorilor si ii ajuta cu recomandari, fiecare vizita fiind o adevarata experienta.

In fiecare luna, clientii pot beneficia si de diverse campanii ce le aduc preturi reduse la produsele lor preferate. Acestea sunt dedicate evenimentelor de orice fel – zile de nastere, zile onomastice, botezuri, nunti, petreceri etc. si asigura  clientilor preturi avantajoase si conditii de retur conform regulamentului.

De asemenea, fiecare zi de luni este dedicata unei categorii selectate prin rotatie, ceea ce inseamna ca, in ziua respectiva, toate produsele din acea categorie beneficiaza de discount 10%. Toate ofertele pot fi descoperite in noua locatie „The Store – Magazinul tau de bauturi”. (I.P.)

Leave a Reply