Care a fost onorariul trupei Phoenix pentru a urca pe scena de la Maciuca, la nunta AUR-arului George Simion. „Negru pe alb, scrie in contract”, a recunoscut muzicianul Nicu Covaci

Deloc deranjat de corul de critici si injuraturi de pe retele de socializare, dupa ce a acceptat sa cante la nunta liderului AUR George Simion, muzicianul Nicu Covaci a dezvaluit suma pe care a primit-o pentru prestatia artistica a trupei Phoenix, recunoscand ca s-a vazut nevoit sa mai reduca din onorariul cerut pentru a urca pe scena de la Maciuca.


„Pretul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru ca am fost convins sa ajutam un spital pentru copii, am lasat la 8.000 de euro. Negru pe alb, scrie in contract”, a transmis Nicu Covaci, care a explicat faptul ca aceasta suma include costuri pentru cazare, transport si cheltuieli necesare organizarii spectacolului.

Paradoxal, desi a acceptat sa apara pe un afis de nunta cu lautari si trupe anonime, Nicu Covaci s-a dezis de persoana politicianului George Simion, accentuand faptul ca el a cantat pentru toti oamenii prezenti, nu pentru Simion in mod special.

„Eu am incheiat un contract cu o fundatie pentru un concert in fata a 10.000 de oameni. Nu cant la nicio nunta sau inmormantare, eu cant in fata a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu stiu ce nunta e, eu am incheiat un contract si cant, din asta imi castig banii”, a explicat Nicu Covaci, potrivit presei centrale.

In acelasi context, fostul manager al trupei Phoenix, Maria Petrovna, a publicat un mesaj extrem de dur pe Facebook, in care i-a luat apararea liderului Phoenix.

„Daca nici Covaci nu-si mai permite sa faca ce vrea, inseamna ca n-am inteles nimic din nimic. Si nu, nici nu s-a inscris in AUR, nu canta nici in campanie, optiunile, la vot, ii apartin, daca va fi cazul, si nici nu mor caii cand vor cainii”, a scris Maria Petrovna, intreband retoric unde au fost fanii lui Covaci atunci cand a avut nevoie de sustinerea lor.

„Astia sunt oamenii care au inchis toate usile atunci cand a fost greu, cand n-a existat nimic, cand era zero absolut, cand a fost dezastru, foame, linsaj mediatic in cea mai grosolana forma, cand Covaci a fost pus la zid, injurat, judecat, lipsit de orice forma de sustinere – Doamne!, ce ani au fost aia! – si acum vin sa spuna cat de mult datorează acelasi Covaci oamenilor.” (Eva Theodorescu)

Leave a Reply