S-a deschis EXPO Mobila Timisoara, expozitia nationala dedicata industriei mobilei! Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale (P)

Astazi, la Centrul Regional de Afaceri al CCIA Timis, a avut loc deschiderea oficiala a EXPO Mobila Timisoara, cea de-a III-a editie din acest an a expozitiei nationale dedicata industriei mobilei, care se desfasoara in perioada 1 – 4 septembrie.


EXPO Mobila Timisoara se adreseaza atat celor care doresc sa-si achizitioneze piese de mobilier, cat si firmelor contractante si reuneste producatori romani si importatori recunoscuti din domeniu, interesati sa se promoveze pe piata timiseana si sa identifice noi parteneri de afaceri.

La standurile EXPO Mobila Timisoara vor putea fi vazute si achizitionate piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasa premium, mobila tapitata, accesorii, bucatarii, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele si fotolii, biblioteci, saltele, decoratiuni pentru amenajarile interioare si exterioare, produse de curatenie, altele.

Publicul larg dar si cel profesionist – arhitecti de interior, designeri de mobilier vor avea mai multe motive care sa le trezeasca interesul pentru EXPO Mobila Timisoara:

Zeci de stiluri (clasic, modern), variate tipuri de modele si design;

Gama variata de mobilier pentru apartament sau casa la curte;

Mobilier la preturi de producator, potrivita pentru toate bugetele;

Consiliere in vederea alegerii celor mai bune piese de mobilier;

Achizitii pe loc si comenzi la preturi speciale.

Programul de vizitare este: joi-sambata, orele 10-20, duminica, orele 10-18.

Intrarea este gratuita.

(Impact Press)

Foto: arhiva

Leave a Reply