Don’t be blue! Wizz Air anunta ca preia pasagerii afectati de anularea zborurilor Blue Air, la un pret de 49,99 euro

Wizz Air profita de problemele pe care le are concurentul sau Blue Air si isi extinde serviciile in Romania. Compania a anuntat, astazi, o extindere semnificativa in Romania, adaugand cinci aeronave la baza sa din Bucuresti (crestere la 17 aeronave), dar si cresterea capacitatii la aeroporturile Sibiu, Cluj-Napoca, Iasi si  Bacau.


Pasagerii Blue Air afectati de anularea zborurilor pot face rezervari  pe siteul companiei, la un pret de 49,99 euro, folosind codul rezervarii Blue Air.

Compania maghiara nu a pierdut ocazia sa-si ironizeze concurentul printr-un mesaj postat la mesajul prin care ii anunta pe lientii Blue Air ca le face o oferta speciala.

Wizz Air a lansat o companie cu titlul „Don’t be blue, we got you covered” („Nu fiti albastru, va acoperim noi”), in care anunta oferte de zboruri de la 49,99 de euro pentru romanii afectati de anularile Blue Air.

Compania aeriana a anuntat si introducerea a trei rute noi de la Bucuresti catre Atena, Praga si Larnaca si frecvente crescute pe 30 de rute existente, inclusiv catre destinatii cheie precum Londra, Roma, Milano, Barcelona, Paris, Bruxelles-Charleroi, Dortmund, Eindhoven, Madrid si Tel Aviv. In total, Wizz Air va adauga 2,6 milioane de locuri suplimentare pietei din Romania.

Odata cu cresterile din Bucuresti si noile rute adaugate retelei romanesti, Wizz Air este acum cea mai mare companie aeriana care opereaza din Bucuresti, precum si din Cluj-Napoca, Bacau, Iasi, Sibiu, Craiova, Suceava si Timisoara, reiterandu-si angajamentul de a oferi destinatii populare si tarife ultra-reduse cat mai multor pasageri romani, in cel mai sustenabil mod.

Wizz Air este incantata sa faca o investitie atat de importanta in Bucuresti si Romania. Stim cat de important este ca pasagerii sa poata calatori si dorim sa ne asiguram clientii ca au optiuni pentru a-si planifica calatoriile.

Cu 13,8 milioane de locuri care vor asigura operatiunile pe rute noi si extinse la tarife reduse catre 36 de destinatii dinspre Romania, precum si tarifele noastre speciale pentru clientii Blue Air, Wizz Air isi consolideaza angajamentul fata de piata din Romania, continuand expansiunea noastra si confirmand ferm Wizz Air ca lider de piata. Oferim acum un numar total de aproximativ 200 de rute din Romania”, a declarat Evelin Jeckel, Acting Network Officer. (I.P.)

Leave a Reply