Divortul anului! Simona Halep anuleaza nunta cu Toni Iuruc, din 13 noiembrie, la nici un an de la cununia civila

Simona Halep divorteaza de Toni Iuruc, la mai putin de un an de cand s-au casatorit civil, dupa o decizie luata de comun de acord. Potrivit ProSport, Halep si Iuruc vor semna actele la notariat si fiecare va merge pe drumul sau. Cei doi nu vor imparti nimic, aceasta fiind intelegerea dintre ei din momentul in care s-au cunoscut. Drept motiv al divortului, invocata de cei doi parteneri, ar fi distanta foarte mare dintre ei, cauzata de cariera Simonei Halep.


In plus, parintii campioanei ar fi insistat sa isi mai dea o sansa, drept pentru care ei au mers in aceasta vara intr-o vacanta in Grecia. Acolo, insa, lucrurile s-au clarificat, dar in directia rupturii definitive. Astfel ca s-a ajuns in acest punct: divortul la notariat!

Simona Halep si Toni Iuruc s-au cununat civil, anul trecut, la data de 15 septembrie, iar acum, la 13 noiembrie 2022, urmau cununia religioasa si nunta. Insa, cei doi nu vor mai forma un cuplu si dupa niciun an de cand Simona si-a schimbat statutul, pentru sportiva noastra va urma divortul!

„Sunt fericita in viata personala, de cand l-am intalnit pe Toni. Ne potrivim perfect. Se potriveste personalitatii mele, e putin mai in varsta si imi intelege toate toanele. In general, jucatorii de tenis au toane. E usor la academie. Toni vine aici in weekend-uri, are la randul lui munca de facut acasa, iar timpul petrecut impreuna e perfect si ma ajuta sa continui cu tenisul”, declara Simona Halep, la vremea respectiva, pentru TennisMajors.com.

Nunta ar fi trebuit sa aiba loc la Cazinoul din Sinaia si au fost trimise, din cate se pare, invitatii pentru 300 de persoane. Data era aleasa special la finalul sezonului competitional si chiar daca Halep ajunge la Turneul Campioanelor, turneul nu incurca planurile Simonei fiindca e programat in perioada 31 octombrie – 7 noiembrie.

Nasii ar fi trebuit sa fie Toni Mihale, bun prieten din copilarie cu Toni Iuruc, si Cristina, partenera sa de viata. Familia Mihale deruleaza afaceri in mai multe domenii, printre altele avand si un salon de evenimente sau actiuni importante la o firma ce detine un club din Mamaia.

Miliardarul machidon a mai fost casatorit de doua ori. Aventura cu prima sotie, Arina, fost fotomodel, cu care are si un copil, s-a incheiat foarte repede.

De cea de-a doua nevasta, Liana, s-a despartit cu mai putin de un an inainte de a o cunoaste pe fostul numar 1 mondial in clasamentul WTA.

Afaceristul de 42 de ani ar fi descoperit dupa zece luni de mariaj ca sotia avea o alta relatie pe care o tinea secreta fata de el. In acel moment, Liana era insarcinata in cinci luni, insa Toni Iuruc nu a fost convins niciodata ca e copilul lui, motiv pentru care nu l-a recunoscut. (E.T.)

Leave a Reply