Caravana cu Jocuri, festival dedicat intregii familii, incepe la Iulius Town Timisoara (P)

Cu mic, cu mare, ne vedem in acest weekend la Iulius Town, unde Festivalul Jocurilor ne initiaza in lumea minunata a copilariei. Caravana cu Jocuri – Festivalul jocurilor pentru toate varstele, destinat socializarii, prieteniei si distractiei revine. Tot in acest final de saptamana, tinerii de la Art Generation vor pune in scena un moment emotionant de dans contemporan.


Dezvoltarea capacitatii de a gandi strategic, stimularea creativitatii si memoriei sunt cateva dintre abilitatile pe care cei mici le exerseaza prin joaca. Caravana cu Jocuri invita intreaga familie la joaca, incepand de vineri pana duminica, in perioada 23 – 25 septembrie 2022.

Festivalul vine cu un concept inedit, prin care atat copiii, parintii, dar si bunicii pot sa petreaca momente de calitate impreuna, in timp ce isi slefuiesc aptitudinile. Vineri, doritorii sunt asteptati incepand cu ora 16, iar sambata si duminica de la ora 10, in zona Iulius Expo.

Caravana cu Jocuri este un proiect dezvoltat de Happy Color impreuna cu partenerii sai si are ca scop promovarea educatiei prin joaca si facilitarea accesului la cat mai multe activitati culturale interesante pentru toate varstele.

In cadrul Caravanei cu Jocuri – Festivalul jocurilor pentru toate varstele, vor exista si doua piese de teatru de papusi, unde toata familia este invitata. Sambata, de la ora 11, sunteti „poftiti” in „Casuta Prietenilor”, iar duminica pe scena va urca „Pestisorul de Aur”, de la aceeasi ora.

Participarea la Carava cu Jocuri, cat si la piesele de teatru este gratuita pentru toata lumea.

Sambata seara, de la ora 18, zona Lake Plaza din Iulius Town se va transforma intr-un carusel al emotiilor. Artistii de la Asociatia Cultural Artistica Art Generation vor pune in scena un spectacol de dans contemporan – „Su-Spin de trandafir”.

Tinerii de la Art Generation au impresionat Romania prin miscarile lor, cand au participat la show-ul Romanii au Talent, spunand in pasi de dans povestea „Fetita cu chibrituri”. Coregraful trupei este Denisa Imbrea.

Vino la Iulius Town si bucura-te de un weekend cu familia! (I.P.)

Leave a Reply