Managerul Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara: “Ne pronuntam ferm impotriva oricarei forme de infractiune sau coruptie!”

Conducerea Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara a emis un comunicat, semnat de prof. univ. dr. Luca Constantin Tudor, managerul unitatii spitalicesti, in care se pronunta ferm impotriva oricarei forme de infractiune sau coruptie.


Luarea de atitudine a conducerii IBCV Timisoara vine la doar cateva ore dupa prinderea in flagrant a reputatului chirurg Marian Gaspar, care a conditionat efectuarea unei interventii chirurgicale de primirea unei spagi de 1.000 de euro.

Reproducem integral comunicatul primit de la Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara:

“Astazi 26 septembrie 2022, in baza unui mandat emis de Sectia penala a Tribunalului Timis catre Institutul de Boli Cardiovasculare Timisoara, am fost informati despre inceperea perchezitiei biroului domnului profesor universitar doctor Marinica Gaspar sef sectie chirurgie cardiovasculara, aflat in incinta Institutului de Boli Cardiovasculare Timisoara (IBCV).

Perchezitia a avut ca obiect identificarea mijloacelor materiale ce fac obiectul infractiunii de luare de mita. Conducerea IBCV Timisoara se pronunta ferm impotriva oricarei forme de infractiune sau coruptie si sustine permanent si neconditionat orice demers al institutiilor abilitate ale statului ce vizeaza derapaje, ilegalitati, nereguli referitoare la activitatea institutiei.

De asemenea suntem deschisi oricaror solicitari adresate noua din partea institutiilor statului roman pentru identificarea si combaterea oricarei forme de actiuni ilegale.

IBCV Timisoara isi va continua misiunea de a se ingriji de sanatatea cetatenilor si de a se dedica pemanent salvarii vietii pacientilor cu afectiuni cardiovasculare, asa cum face de aproape 30 de ani.” (I.P.)

Leave a Reply