„Kids in Pyramids” la Iulius Town Timisoara – expozitie interactiva despre istoria Egiptului Antic (P)

Momentele de dupa ore sau gradinita ori weekend-urile reprezinta un prilej excelent pentru ca toti copiii sa se bucure de activitati captivante, care sa le starneasca interesul si pe care sa le faca din placere. Astfel, in Iulius Town, cei mici au ocazia sa descopere istoria Egiptului Antic si sa exploreze piramidele prin intermediul unei expozitii inedite, care nu le va imbogati doar cultura generala, ci le va lamuri si multe dintre curiozitati. Tot despre peripetii este si piesa de teatru cu papusi din acest weekend – „Aventurile unui pinguin”.


Educarea copiilor in spiritul cunoasterii si al determinarii de a invata lucruri noi necesita diverse instrumente, iar prin tehnologia interactiva destinata celor mici expozitia „Kids in Pyramids”, gazduita de Iulius Town, isi propune sa le deschida un univers in care pot experimenta aventuri palpitante si educative in acelasi timp.

Astfel, in perioada 30 septembrie – 17 octombrie 2022, in Piateta Intersport, copiii cu varste intre 5 si 12 ani pot explora Egiptul Antic. Inconjurati de elemente arhitecturale emblematice si jocuri interactive, micii aventurieri vor intra in interiorul piramidelor, vor vizita camera sarcofagului, vor sapa in nisip cautand artefacte, vor gasi cheia camerei comorilor, vor afla despre hieroglife, vor construi mini piramide, vor urca pe Sfinx, dar vor avea parte si de multe alte surprize.

Pe parcursul fiecarei vizite, cei mici vor fi imbracati in faraoni, vor beneficia de activitati educative si distractive in acelasi timp, iar la final vor primi o diploma de participare, care va reprezenta o amintire draga a unor momente frumoase petrecute alaturi de prieteni sau parinti.

Expozitia va fi deschisa in intervalul orar 10 – 20, o vizita dureaza 45 de minute, iar pretul unui bilet este de 10 lei si poate fi achizitionat de la Centrul Informational. De asemenea, se pot face si programari pentru intervalul de vizitare la adresa de email: rezervari.tm@iuliustown.ro si la telefon: 0722.184.793, doar intre orele 10-17.

In schimb, duminica, 2 octombrie, este despre lumea magica a copilariei, iar cei mici sunt asteptati la teatru de papusi, unde vor descoperi „Aventurile unui pinguin”. „Calatoria” incepe de la ora 11.00, din piateta Splend’or si toti cei prezenti vor putea participa la actiune. Sunteti gata de aventura?

Colectii de numismatica si filatelie, obiecte cu patina timpului, piese de arta, mobilier cu povesti din trecut, bijuterii al caror farmec a sporit odata cu trecerea timpului isi vor gasi privirile admirative ale iubitorilor de antichitati in acest weekend, in zona Expo de la etajul 1 al Iulius Mall. Expozanti cu drag de frumos isi vor prezenta „comorile”, cu tot cu povestile frumoase care le definesc, de vineri pana duminica inclusiv, in perioada 30 septembrie – 2 octombrie 2022. (I.P.)

Leave a Reply