Clubul de fite din centrul Timisoarei, care apartine fiului lui Zaher Iskandarani, inchis de autoritati pentru 30 de zile! „Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante!”, a anuntat primarul Dominic Fritz

Un club de fite ridicat fara autorizatie pe unul dintre malurile Begai, din Timisoara, a fost inchis pentru 30 de zile. Anuntul a fost facut de primarul Dominic Fritz, ca si in cazul celor patru terase ilegale din centrul Timisoarei, care au fost inchise in urma cu doua luni.


”Am semnat inca o dispozitie de suspendare a activitatii pe 30 zile a unui club de pe malul Begai. E doar unul din pasii multi ai campaniei noastre de a recupera aproape 11 hectare de domeniu public care a fost si este exploatat ilegal si fara sa aduca niciun venit bugetului local.

Cazul acesta este unul dintre cele mai halucinante. Este vorba de un teren al orasului de aproape 5.800 mp pe care functioneaza un club privat. Nu exista un contract de concesiune al terenului. Nu exista o autorizatie de construire pentru cladirile ridicate pe teren. Nu exista o autorizatie de functionare pentru activitati comerciale. Si totusi, in zona zero a Timisoarei, a functionat nederanjat de ani de zile. Cum a fost posibil asa ceva, cine a inchis ochii, sper sa gasim si la asta un raspuns…”, spune Fritz.

Primarul nu a mentionat numele clubului, dar se pare ca este vorba despre Gatsby Social Club, care apartine lui Rami Iskandarani, fiul celebrului contrabandist de tigari, Zaher Iskandarani.

Primarul mai spune ca Politia Locala si primaria au somat si amendat clubul de mai multe ori.

”Noi am somat si amendat clubul conform legii de repetate ori. A continuat sa sfideze si Politia Locala si Primaria, asa ca acum am aplicat sanctiunea de suspendare a activitatii pe 30 de zile (perioada maxima permisa de lege). Vom continua sa ne folosim de toate parghiile legale pe care le avem la dispozitie, chiar daca e o lupta lunga.

Cu aceasta campanie ii sustinem pe toti cei din domeniul ospitalitatii care respecta legea si care contribuie corect la bugetul comunitatii. Voi continua aceasta lupta de recuperare si valorificare corecta a patrimoniului orasului, fara teama de cei care pana acum au avut protectie si privilegii”, spune primarul Timisoarei. (Mara Ion)

Leave a Reply