Weekend-ul vedetelor in Iulius Town Timisoara: Daniel Buzdugan vine la Chopstix, iar Mircea Bravo si Bunica, la Cinema City (P)

Agenda acestui weekend este plina de o varietate de evenimente dedicate, atat celor mari, cat si celor mici, la Iulius Town Timisoara. Un recunoscut restaurant international s-a inaugurat recent in food court, filmul momentului se lanseaza alaturi de actorii principali la Cinema City, in Iulius Mall, iar copiii sunt asteptati in continuare sa exploreze piramidele, dar si sa se bucure de o piesa de teatru interactiv-educativa.


Chopstix a adus mai aproape de timisoreni experienta culinara de neuitat a diverselor specialitati asiatice. Noodles, salate cu specific asiatic, orez Jasmine, preparate din carne de pui sau vita, dar si meniuri pentru copii sunt deliciile care te asteapta in foodcourt-ul Iulius Mall.

Pentru a sarbatori deschiderea, sambata, 8 octombrie 2022, incepand cu ora 15, indragitul Daniel Buzdugan va fi prezent in Iulius Town, la Chopstix.

Daca vrei sa iesi vineri seara cu colegii, trebuie sa veniti la Cinema City, unde va avea loc premiera mult asteptatului film „Mirciulica”. Cea mai glumeata Bunica de pe internet, dar si Mircea Bravo vor fi prezenti incepand cu ora 19:00, alaturi de regizorul, Cristi Ilisuan, si actorii Adrian Cucu, Catalin Herlo, Denisa Vlad si Ioana Repciuc. Productia independenta aduce pe marele ecran universul lui Mircea Bravo, alaturi de toate personajele indragite si cunoscute deja de publicul larg prin intermediul sutelor de clipuri din mediul online.

Pana pe 17 octombrie, cei mici inca pot descoperi secretele Egiptului, in cadrul „Kids in Pyramids” – o expozitie educativa. In Piateta Intersport, copiii cu varste intre 5 si 12 ani pot afla despre hieroglife, vor construi mini piramide si vor putea urca pe Sfinx. Expozitia este deschisa zilnic in intervalul orar 10 – 20, o vizita dureaza 45 de minute, iar pretul unui bilet este de 10 lei si poate fi achizitionat de la Centrul Informational. De asemenea, se pot face si programari pentru intervalul de vizitare la adresa de email: rezervari.tm@iuliustown.ro si la telefon: 0722.184.793, doar intre orele 10-17.

Dupa ce descopera secretele Cleopatrei si ale lui Tutankhamon, copiii sunt asteptati sa se imbarce intr-o calatorie spre lumea basmelor. Duminica, de la ora 11, Teatrul de Papusi revine pe scena de la demisolul Iulius Town, Piateta Splend’Or, unde vor interpreta piesa „Caruta cu povesti”. Intrarea este gratuita. Sa inceapa aventura! (I.P.)

Leave a Reply