FOTO De ce ti-e pofta, astazi? Gaseste inspiratie in catalogul video „Food Extravaganza”, lansat de Iulius Town Timisoara (P)

Ce spui de un burger suculent de vita? Sau de un Butter Steak? Ori de o portie de Prosciutto crostini cu oua Benedict si rucola? Sau mai bine o pizza pepperoni? Sigur esti fan dulce, asa ca te ademenim cu o felie de tort cu maracuja sau cu o baclava cu mult fistic.


Indiferent ca esti gurmand sau vrei doar sa ai parte de o experienta culinara aparte, la restaurantele tematice din Iulius Town vei gasi o oferta apetisanta de preparate inspirate din bucataria italiana, orientala, americana sau internationala. Te invitam sa descoperi propunerile din ansamblul mixt Iulius Town, in catalogul video „Food Extravaganza”.

Stim cat de greu este sa te decizi ce meniu sa alegi, mai ales daca ai la dispozitie numeroase restaurante tematice, cu design interior elegant si cu o gastronomie pe masura, asa cum se gasesc in ansamblul Iulius Town. Am vizitat restaurantele si am ales cele mai delicioase preparate. Au fost multe cele care ne-au lasat gura apa,  iar o parte dintre acestea se regasesc in catalogul video online „Food Extravaganza”, pe care l-am lansat de curand, pentru a ne asigura ca ai parte de cele mai placute experiente culinare.

Nu ne-a scapat nimic, asa ca pregateste-ti simturile si vezi ce propuneri ti-am pregatit! Mic dejun, feluri principale, deserturi si bauturi, pe toate le poti „degusta”, mai intai, din priviri si apoi la restaurant. Poate vrei un burger suculent, o pizza savuroasa, un meniu cu Beef Tenderloin, un somon cu portocala si orez negru, un risotto sau paste cu fructe de mare, un cheeseburger sau un Mac&Cheese.

Deserturile sunt si ele greu de refuzat: clatite cu mascarpone, capsuni si sos de caramel sarat, tort cu maracuja si fistic sau o bautura Matcha Latte & Chocolate Cookie, un Coconut Hot Chocolate & Strawberry Donut sau un Pink Latte.

Te-am facut curios? Alege preparatul preferat, iar apoi te asteptam in locatiile: @Fabrika, Daily, Fenice Palas, Nuba Town, Manufaktura the Coffee Shop Restaurant, Atmosphere Cucina & Bar, La Trattoria Bistro & Lounge, C House Milano, Cowboys, Guau Café y Pan, Ted’s Coffee, Ginkgo Café  si Segafredo.

Descopera diversitatea culinara din Iulius Town in catalogul „Food Extravaganza”! (I.P.)

Leave a Reply