Zana Maseluta, „Ratusca cea urata” si aventuri in Egipt ii asteapta pe copii la Iulius Town Timisoara (P)

Este cunoscut deja pentru toata lumea ca cei mici invata cele mai multe lucruri atunci cand se joaca. Weekend-ul acesta, la Iulius Town, distractia si invatarea isi dau mana in mai multe evenimente. Cat de importanta este igiena orala, cum traiau egiptenii acum mii de ani, dar si de ce frumusetea interioara este cea mai de pret sunt cateva intrebari la care copiii vor gasi raspunsuri.


Zana Maseluta va fi prezenta duminica, 16 octombrie 2022, incepand cu ora 11, in Iulius Gardens, unde ii asteapta pe copii cu mai multe surprize, la Caravana Dintisorului. Ateliere in cadrul carora cei mici vor invata cum trebuie sa se spele corect pe dintisori, ce este o carie, de ce dintilor nu le place prea mult dulcele si multe alte informatii utile.

Pe langa ateliere, vor avea loc si vanatori de comori si momente cu dans si muzica pentru copii. Caravana Dintisorului este organizata de Timisoara Dental Students Association.

Duminica, de la aceeasi ora, micii pasionati de teatru vor afla de la „Ratusca cea urata” cat de important este sa fii bun cu cei din jur si de ce frumusetea interioara primeaza. Teatrul de Papusi va fi instalat in Iulius Mall, la demisol, in Piateta Splend’Or.

Aventurile in Egipt continua la Iulius Town pana luni, 17 octombrie, asa ca va asteptam sa profitati de ultimele zile ale expozitiei interactive. Distractia la piramide are loc zilnic, in intervalul orar 10 – 20, iar o vizita in „sit” dureaza 45 de minute.

Pretul unui bilet este de 10 lei si poate fi achizitionat de la Centrul Informational. Iti poti programa micul arheolog la intervalul de vizitare dorit, pe adresa de email: rezervari.tm@iuliustown.ro si la telefon: 0722.184.793, doar intre orele 10-17.

Zona Iulius Expo este cuprinsa in acest weekend de magia boema a trecutului, la Targul de Antichitati, handmade si vintage. Vino sa descoperi obiecte trecute prin valtoarea timpului, care au o valoare inestimabila! (I.P.)

Leave a Reply