Perchezitii la verii manelistului Leo de la Strehaia. Politistii au ridicat patru masini Lamborghini si sute de monede din aur, unele cantarind chiar si un kilogram

Perchezitiile efectuate de politistii specializati in investigarea infractiunilor economice, sub coordonarea procurorilor de la Parchetul de pe langa Curtea de Apel Bucuresti, la palatele mai multor afaceristi din Strehaia, judetul Mehedinti, au dus la descoperirea unor bunuri de milioane de euro, pentru care nu s-au platit taxe la bugetul statului.


Potrivit unor surse judiciare, in urma perchezitiilor, ar fi fost ridicate patru autoturisme Lamborghini, in valoare totala de un milion de euro, iar in baza unui denunt s-a fi descoperit, ingropate in curtile suspectilor, sute de monede din aur, dintre care unele cantareau si un cate un kilogram fiecare.

Perchezitiile ar avea legatura cu un dosar de evaziune fiscala cu un prejudiciu evaluat la aproximativ 20 de milioane de euro, in care sunt vizati bastanii Florin Mitus, Mihai Mitea si Justinian Mitea. Acestia sunt suspectati de evaziune fiscala, prin intermediul unor afaceri cu deseuri reciclabile.

Sursele citate au precizat ca dintre cei trei, numai Justinian Mitea ar fi fost gasit acasa, in vreme ce Florin Mitus si Mihai Mitea ar fi apucat sa fuga din tara inainte ca autoritatile sa le bata la usa.

Cei trei ar fi veri cu Ion Stelica Mihai, zis Leo de la Strehaia, aflat in inchisoare dupa ce, anul trecut, in septembrie, a fost condamnat definitiv de Tribunalul Bucuresti la 2 ani si 6 luni, pentru infractiuni de evaziune fiscala.

La fel ca si varul lor, care ajunsese un adevarat personaj monden, in special pentru relatiile sale cu diferite starlete cunoscute publicului interesat de presa mondena, cei trei nu s-au ferit sa-si etaleze averile pe site-urile de socializare. Astfel, in imagini apar atat masinile de lux, cat si unele dintre monedele din aur care au fost ridicate de oamenii legii. (V.E.)

Leave a Reply