Dosar penal pentru Cristi Dunca, fiul milionarului Romeo Dunca, dupa ce a lovit un copil cu masina, la marginea Timisoarei, si a fugit de la locul accidentului

Politistii Biroului Rutier Timisoara au fost sesizati, in 15.10.2022, de reprezentantii Spitalului de Copii „Louis Turcanu” din municipiul Timisoara cu privire la faptul ca in cursul aceleiasi zile, in jurul orei 14, la spital s-a prezentat un minor, in varsta de 6 ani, insotit de mama lui, pentru investigatii medicale, in urma unui accident rutier petrecut in cursul zilei de 14.10.2022, in jurul orei 18, pe strada Barcelona din localitatea Dumbravita, judetul Timis.


Din primele informatii, soferul vinovat de producerea accidentului este Cristi Dunca, fiul presedintelui Consiliului Judetean Caras-Severin, Romeo Dunca.

Tanarul a lovit cu masina un copil care i-a aparut brusc in fata. Imediat dupa impact, fiul lui Romeo Dunca a coborat de la volan sa vada ce s-a intamplat, iar in ajutorul copilului au sarit si cativa martori. Politistii au descoperit ca fiul lui Romeo Dunca a fugit de la locul accidentului. Acesta s-a ales cu un dosar penal pentru vatamare corporala si pentru parasirea locului accidentului. Cercetarile continua.

“In urma verificarilor efectuate, politistii Biroului Rutier Timisoara au constatat ca, in cursul zilei de 14 octombrie a.c., in jurul orei 18, un barbat in varsta de 27 de ani, a condus un autoturism pe strada Barcelona din localitatea Dumbravita, iar la un moment dat a surprins si accidentat un baiat, in varsta de 6 ani, care a traversat strada pe bicicleta fara sa se asigure, nesupravegheat si neinsotit, in urma impactului rezultand ranirea minorului. Dupa producerea evenimentului rutier, conducatorul auto a parasit locul accidentului fara incuviintarea politiei”, potrivit IPJ Timis.

Conform acelorasi surse, soferul s-a asigurat ca baietelul nu este ranit si chiar le-a spus parintilor lui sa il anunte, daca se intampla ceva cu cel mic. Parintii copilului nu au depus plangere la Politie, insa politistii, conform procedurilor, au deschis dosar penal pe numele barbatului.

”A fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunilor de vatamare corporala din culpa si parasirea locului accidentului fara incuviintarea politiei sau a procurorului, cercetarile fiind continuate in vederea stabilirii cauzelor producerii accidentului rutier”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

UPDATE: Prima reactie a fiului presedintelui CJ Caras-Severin, Cristian Dunca: ”Nici macar nu eram pe drum. Aveam 5 km/h. Am iesit din parcare si a intrat din plin in mine. Nu am plecat de acolo. L-am lasat pe mana adultilor, care erau in fata blocului. M-am asigurat ca este in regula. Copilul nu avea nimic. Nici macar nu a mai plans, s-a linistit si am plecat. Nu a fost accident. Nu ma ascund. Nu am fugit de la accident.” (V.E.)

Sursa: ziuadevest.ro

Leave a Reply