ROBA in cui! Inca un judecator de pe raza de competenta a Curtii de Apel Timisoara a primit „aprobarea” CSM si asteapta decretul de eliberare din functie

Sectia pentru judecatori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotarat inaintarea catre Presedintele Romaniei a propunerilor privind eliberarea din functie a 13 magistrati de la instante sau unitati de parchet din toata tara, a caror pensionare a fost aprobata, in unanimitate, la sedinta CSM din 6 octombrie.


Printre justitiarii care au impartit dreptatea in ultimii ani si, in prezent, asteapta decretul de eliberare din functie semnat de presedintele Klaus Iohannis se numara si Jurj Anisoara-Laura, judecator la Judecatoria Faget, care a decis sa-si puna roba in cui.

Dupa plecarea din sistem a Anisoarei Jurj, la Judecatoria Faget isi vor mai desfasura activitatea doar trei judecatori – Ispas Madalina-Alexandra, Pervu-Milostean Diana-Emanuela si Florian Darius -, in timp ce, spre exemplu, Judecatoria Sannicolau Mare are un efectiv de 6 judecatori, Judecatoria Lugoj – 5 judecatori, iar Judecatoria Deta – 3 judecatori.

Cea mai importanta judecatorie de pe raza Tribunalului Timis este Judecatoria Timisoara, care, potrivit evidentelor din octombrie 2022, are un efectiv de 56 de judecatori. (G.I.)

Leave a Reply