Viata bate filmul! Un tanar a furat o autospeciala de politie si a inceput sa incaseze spagi de la soferii opriti in trafic

Un tanar in varsta de 23 de ani a furat un Duster al Politiei Rutiere Sibiu si a oprit masini in trafic, prezentandu-se drept politist. Informatia a fost dezvaluita, initial, de un fost agent de politie, iar apoi a fost confirmata de IPJ Sibiu.


Politistii sustin ca tanarul a fost oprit initial in trafic, fiind baut, iar apoi a furat masina de politie din parcarea Biroului Rutier Sibiu.

In jurul orei 02.55 (noaptea), prin apel 112, un conducator auto a sesizat faptul ca, in timp ce se afla pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiul Sibiu, un barbat imbracat in tinuta civila a coborat dintr-o autospeciala de politie si i-a solicitat permisul de conducere.

De asemenea, persoana care a facut sesizarea a precizat si faptul ca barbatul respectiv s-ar fi aflat sub influenta bauturilor alcoolice”, relateaza IPJ Sibiu. Tanarul a fost prins in cele din urma si retinut.

Fostul agent de politie Marian Raduinea sustine ca tanarul ar fi jucat la pacanele banii obtinuti de la soferii opriti in trafic.

”In jurul orelor 02:00, un tanar baut a furat un Duster al Politiei Rutiere Sibiu si a inceput sa se plimbe prin oras. A oprit cativa soferi in trafic, prin diferite cartiere, Tiglari, M. Viteazu, apoi a ajuns pe DN 1, la Vestem.

A oprit si aici cativa conducatori auto, unul i-ar fi dat si o suma de bani, vreo 5 euro… Apoi a intrat intr-un local din zona, unde a jucat la pacanele si a mai baut o bere!”, a relatat fostul politist. (V.E.)

Leave a Reply