Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor LEGO® si surprize pentru copii de Halloween, la Iulius Town Timisoara (P)

Copiii devin increzatori atunci cand au la dispozitie un cadru adecvat pentru joaca, veselie si voie-buna. Iulius Town si-a propus sa le implineasca dorintele si a pregatit o serie de evenimente de Halloween, totul pentru ca ipostazele misterioase ale sarbatorii sa topeasca orice granita. Fa parte din universul LEGO® sau vino la Halloween Kids Party sa afli ce punem la cale!


Transformand orice loc intr-o experienta vizuala unica, Brickenburg in My Town. Zilele Fanilor LEGO® vine in piateta Intersport din Iulius Town in perioada 28 – 30 octombrie 2022 cu lumi alternative fascinante.

Aici vei admira o serie de machete realizate din piese LEGO®, ce se intind pe 24 mp. Te poti aventura intr-o expeditie curajoasa in hiperspatiu, acolo unde ai sansa sa vezi o expozitie cu o multime de creaturi din piese lego, inspirate de seriile mystery, nave spatiale sau intruchipari ale unor personaje din Star Wars. Nu vor lipsi exponatele cu tematica de Halloween.

Trick or treat! Duminica, cei mici devin protagonistii Halloween Kids Party, un spectacol surprinzator care ii intampina cu dulciuri, baloane, Photo corner tematic si multe alte surprize. De la ora 11:00, teatrul de papusi intra in spiritul sarbatorii cu piesa „Miuriel, Micuta Vrajitoare”.

O galerie vesela de personaje cu caracter fabulos ii ajuta pe cei mici sa descopere figuri, umbre, scene, iluzii sau chiar povestea unui taram magic. Face painting-ul sau parada costumelor de Halloween sunt alte sugestii de care copilul tau poate profita.

Printr-un abil exercitiu de imaginatie, in cadrul atelierelor de creatie, cei mici ordoneaza, creeaza si coloreaza universul in care traiesc, participand la activitati practice si jucause care le starnesc curiozitatea si le hranesc imaginatia.

Tot in acest weekend, daca vrei sa alegi bijuterii cu un design inspirat, care sa dea viata unei tinute simple sau pe care sa le integrezi in combinatii neasteptate, vino la Targul de bijuterii, handmade si produse naturale  in zona Iulius Expo.

Leave a Reply