Imaginea conteaza! Un sindicat al politistilor, parteneriat cu trei clinici de infrumusetare pentru reduceri la botox, silicoane si implanturi de par

La sugestia unui sindicat al politistilor, mai multe clinici de estetica din tara ofera reduceri substantiale pentru oamenii legii care vor sa se infrumuseteze. Timisoara este unul dintre orasele in care politistii au parte de astfel de beneficii.


Injectii cu botox, implant de par si chiar implanturi mamare. Totul cu reducere pentru politistii membrii de sindicat.

Imaginea aparatorilor linistii si ordinii publice este foarte importanta in viata publica, motiv pentru care reprezentantii Sindicatului Democratic al Politistilor au fost nevoiti, pana la urma, sa plece urechea si la rugamintile si preferintele membrilor de sindicat.

Acestia, probabil satui de ofertele la telefonie mobila sau de cele din turism, au vrut sa incerce si altceva. Par sa fie curiosi de colaborarile cu clinicile de infrumusetare. Asa s-a nascut parteneriatul dintre sindicatul Politiei si trei clinici importante din Bucuresti, Craiova si Timisoare.

“Oamenii legii cu patalama de membru au reducere de 10%, cel putin la clinica din orasul de pe Bega pentru anumite interventii estetice.

Cele mai populare sunt injectiile cu botox, pentru politisti fara riduri, interventiile cu acid hialuronic, la nivelul buzelor. In alte zone ale tarii, sunt populare implanturile mamare, implanturile de par sau interventiile de remodelare corporala, de exemplu liposuctiile.

Acest sindicat are 3.000 de membri, la nivelul intregii tari. Reprezentantii sai nu vad nicio problema in asocierea cu clinicile de estetica medicala”, scrie Observator.ro. (V.E.)

Leave a Reply