Seful Politiei Rutiere Timis, comisarul sef Florin Turnagiu, implicat intr-un accident rutier! O femeie care circula pe un scuter, transportata la spital

Adjunctul sefului Inspectoratului de Politie Judetean (IPJ) Arad, comisarul sef Florin Turnagiu, care, oficial, detine functie de sef al Politiei Rutiere Timis, a fost implicat, vineri, intr-un accident in parcarea unui supermarket, in timp ce se afla la volanul unei masini, fiind ranita o femeie care circula pe un scuter, relareaza Agerpres.


“O femeie de 62 de ani, din Arad, in timp ce se deplasa cu un scuter electric in parcarea unui supermarket de pe Calea Timisorii din municipiu, a intrat in coliziune fata-spate cu autoturismul din fata, care franase pentru a intra intr-un loc de parcare, condus de un barbat de 45 de ani, din judetul Timis.

In urma impactului, femeia a fost transportata la spital, in vederea efectuarii de investigatii medicale, fiind ranita usor, la prima vedere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat ca niciunul dintre cei implicati nu consumase alcool”, a transmis IPJ Arad.

Institutia a precizat ca soferul este imputernicit pe functia de adjunct al inspectorului-sef din cadrul IPJ Arad. (I.P.)

One thought on “Seful Politiei Rutiere Timis, comisarul sef Florin Turnagiu, implicat intr-un accident rutier! O femeie care circula pe un scuter, transportata la spital

Leave a Reply