Student Deals, la Iulius Town Timisoara: tu iei carnetul de student cu tine, noi iti dam carnetul cu vouchere! (P)

A trecut mai bine de o luna de la inceputul anului universitar si deja simti ca vrei vacanta, nu-i asa? Pana in decembrie ti se pare ca mai este o eternitate? Vino la Iulius Town, unde ti-am pregatit super reduceri si atmosfera de vacanta! Descopera Student Deals!


Iulius Town ti-a pregatit Student Delas, ce contine oferte de neratat. Pana la finalul anului, pe 31 decembrie 2022, ai parte de o sesiune de orientare… in shopping si voie-buna. In acord cu serile de toamna care aduc impreuna studenti de pretutindeni, cu al lor spirit de camaraderie si de aventura, Student Deals vine cu #ReduceriSpecialePentruStudenti.

Ne-am gandit la toate detaliile pentru ca tu sa te bucuri de promotii si sa ai o experienta de shopping fara cusur. Ia-ti carnetul de student si vino la Centrul Info si noi iti oferim inca un carnet, dar unul cu super reduceri!

Daca vrei sa dai un vibe nou garderobei tale, Colin`s, Xara Shoes, US Pollo Assn., D.S. Damat, Superdry, Triumph, Nissa si Hervis sunt brandurile de profil care ti-au pregatit vouchere in carnetul Student Deals. Teilor Exclusive si Meli Melo au reduceri la accesorii si bijuterii, iar daca esti in cautarea unor parfumuri persistente sau a unor cosmetice de calitate, la preturi cu discount, te asteptam la Sense of Nature sau My Geisha.

Si restaurantele din Iulius Town ti-au pregatit cate un voucher in Student Deals: Ribs Grill, Choco World, Kartoffel, Chopstix si Dabo Donner. In acelasi carnet mai gasesti si discount-uri la Carturesti, GNC Live Well si NomasVello.

Nu uita: carnetul de note si chef de shopping, de atat ai nevoie pentru o experienta in Iulius Town! (I.P.)

 

Leave a Reply