Un agent de la IPJ Mehedinti a ramas incarcerat in autospeciala de politie, in urma unui grav accident de circulatie produs pe DN 6

Un politist de la IPJ Mehedinti a fost implicat intr-un grav accident de circulatie, azi, in timpul unei misiuni pe o sosea din apropierea municipiului Drobeta-Turnu Severin. Agentul se afla in patrulare, cu semnalele acustice si luminoase in functiune, iar la un moment dat a patruns pe contrasens si s-a izbit violent de o alta masina.


Impactul frontal s-a produs, in zona Dealulului Balota, intre autospeciala de Politie, care apartine IPJ Mehedinti, si un autoturism care circula dinspre Drobeta-Turnu Severin. Coliziunea a fost atat de puternica, incat autospeciala de Politie a fost distrusta in totalitate, iar politistul a ramas incarcerat intre fiarele contorsionate.

Miercuri, 16 noiembrie, ora 09,46, Inspectoratul de Politie Judetean Mehedinti a fost sesizat de un barbat cu privire la faptul ca pe DN 6, in afara localitatii Balota, s-a produs un accident rutier, fiind implicata o autospeciala de politie.

La fata locului s-au deplasat politistii din cadrul Serviciului Rutier si Serviciului Criminalistic, care, in urma verificarilor efectuate, au stabilit ca un barbat, de 36 de ani, din orasul Strehaia, in timp ce conducea autospeciala de politie, fiind in timpul serviciului, pe DN 6, in afara localitatii Balota, a efectuat manevra de depasire si a intrat in coliziune cu un autoturism condus de un alt barbat pe celalalt sens de mers.

Din accident, a rezultat vatamarea corporala a celor doi conducatori auto, care au fost transportati la o unitate medicala, pentru acordarea de ingrijiri de specialitate. In cauza, se continua cercetarile sub aspectul savârsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa”, a transmis IPJ Mehedinti.

La locul accidentului s-au deplasat, urgent, mai multe echipaje al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta, SMURD, Ambulanta si Politie. Pompierii de la Descarcerare au intervenit si l-au scos pe politist din masina, acesta fiind ulterior predat unui echipaj medical care l-a transportat la spital. Tot la spital a ajuns si soferul celeilalte masini. Potrivit primelor informatii, politistul se afla in misiune si avea semnalele acustice si luminoase in functiune, insa nu ar fi avut vizibilitate in momentul in care a patruns pe contrasens. Politistii au deschis o ancheta pentru stabilirea imprejurarilor in care s-a produs accidentul. (V.E.)

Leave a Reply