Cele mai frumoase colinde de Craciun, fara de care sarbatorile de iarna nu ar fi complete. Stefan Hrusca, la Opera Nationala Romana Timisoara

Vechi colinde ce vestesc minuni si –un artist ce de-o viata deschide-n sufletele romanilor portile bunelor sarbatori! Dupa 3 ani de absenta, Stefan Hrusca a revenit in turneul sau national, iar cantecele de iarna si colindele traditionale romanesti vor ajunge din nou la inima publicului prin inconfundabila lui voce. El va concerta la Opera Nationala Romana din Timisoara luni, 12 decembrie 2022, de la ora 20.


Cu stilul sau interpretativ cald si timbrul vocal invaluitor, cantautorul maramuresean va interpreta “Florile dalbe”, “Steaua”, “Trei pastori,” “Afara  ninge linistit,” “Linu-I lin” si multe alte piese fara de care sarbatorile de iarna nu ar fi complete. Nu vor lipsi insa nici cantece-manifest din vremea Cenaclului Flacara,” printre care se cunoscuta “Ruga pentru parinti” pe versurile lui Adrian Paunescu.

Cantate mereu cu aceeasi sensibilitate, colindele culese si aduse in dar de Stefan Hrusca isi pastreaza autenticitatea. Asadar, primiti cu colindul si bucurati-va de un concert ce pune la loc de cinste aceasta traditie romaneasca, in cea mai sincera si pura forma a sa”, subliniaza organizatorii tunerului.

Stefan Hrusca s-a nascut in 8 decembrie 1957 in localitatea Ieud din Maramures si este unul din cei mai apreciati interpreti romani de folk. A debutat in anul 1981 la Cenaclul Flacara, in cadrul caruia a aparut in peste 1000 de spectacole, dar in a cucerit publicul prin superbele colinde pe care le interpreteaza ca nimeni altul.  Din 1991 s-a stabilit la Toronto in Canada, dar an de an a dus traditia mai departe, revenind in Romania pentru o serie de concerte de Craciun.

Acces general: 130 lei, bilete pe Ticketstore.ro, BLT.ro si Iabilet.ro si la Agentia Operei din Timisoara. (I.P.)

Leave a Reply