Un sofer in varsta de 13 ani a refuzat sa opreasca la semnalul politistilor! Dosar penal pentru tatal rebelului minor de pe sosea

Inspectoratul de Politie Judetean (IPJ) Alba a informat, duminica dupa-amiaza, ca un baiat in varsta de 13 ani, dintr-o localitate din Alba, a fost surprins in trafic de politisti la volanul unui autoturism incredintat acestuia chiar de tatal sau,


Potrivit unui comunicat transmis Agerpres, in timp ce actionau pe raza localitatii Carpinis, politistii Sectiei 7 Politie Rurala Sebes au efectuat semnal regulamentar de oprire a unui autoturism, dar conducatorul auto si-a continuat drumul.

“Politistii au urmarit autoturismul si l-au oprit pe o strada laturalnica din localitate, iar la volanul acestuia au identificat un minor, in varsta de 13 ani, din comuna Garbova. In urma verificarilor efectuate, politistii au constatat ca autoturismul i-ar fi fost incredintat tanarului, pentru a fi condus pe drumurile publice, de catre tatal sau, in varsta de 39 de ani”, se mentioneaza in comunicat.

Potrivit sursei citate, cercetarile sunt continuate sub aspectul savarsirii infractiunilor de conducere fara permis, respectiv incredintarea unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea detinerii permisului de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice, unei persoane despre care stie ca nu detine permis de conducere. (I.P.)

Leave a Reply