Raliu caritabil! Peste 100 de motociclisti au „livrat” cadouri copiilor din 5 centre sociale din judetul Timis. Invitat special, Cristian Hrubaru de la radio Rock FM

La initiativa clubului Moto Aikon din Timisoara a avaut loc cea de-a II-a editie a evenimentului caritabil “Livrari de bine pe 2 roti v 2.0”. Zeci de motociclisti au livrat, duminica, 4 decembrie, cadouri pentru copii in cutiile celor de la Tazz – sponsorii actiunii.


Motociclistii au vizitat cinci centre sociale ale Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, doua in Timisoara si cate una la Covaci si Sacalaz.

„Suntem la a doua editie a actiunii Livrari de bine pe 2 roti v 2.0. Si anul trecut au venit peste o suta de motociclisti din comunitatea timisoreana. Anul acesta vor beneficia de cadouri 50 de copii, din cinci centre sociale. Avem 50 de cuburi de la Tazz, pline cu daruri; haine de sezon, jucarii si dulciuri, pe care le vor lua pe spate motociclistii. Pe traseu suntem insotiti si de politia rutiera”, a declarat Sorana Cican, presedintele asociatiei Moto Aikon.

 

Motociclistii au plecat de la Shopping City, iar la Punctele Cardinale drumurile lor s-au desparti in cinci directii. La final, s-au intalnit la un ceai cald in parcarea de la Decathlon.

Capitan de drum in aceasta actiune a fost Cristian Hrubaru de la radio Rock FM, care a initiat in urma cu cativa ani proiectul de caritate Bikers for Humanity. Hrubanu a construit, impreuna cu bikerii, aproape o suta de case pentru oameni nevoiasi.

„E prima oara cand vin la aceasta actiune. Am vazut ce au facut acesti baieti anul trecut si chiar ma bucur sa fiu alaturi de ei. Nu am stat pe ganduri dupa ce am primit invitatia, am venit. De sapte ani de zile sunt si eu implicat in proiecte caritabile cu Bikers for Humanity, construim case, renovam, ajutam, donam sange.

Pentru ca iarna nu pot sa merg cu mototcicleta distante asa de lungi, am si probleme cu spatele, eu am venit cu avionul si mi-am trimis motorul la Timisoara cu o remorca. Am vrut sa fiu calare pe motor la acest eveniment”, a declarat Cristian Hrubaru. (I.P.)

Sursa: ziuadevest.ro

Leave a Reply