Bombardierul Girocului, Lucian Lazar, zis Baghera, infrangere contestata in cadrul galei Fight Zone 9 de la Deva. „A fost victoria mea!”

Asteptat cu mare interes de fanii sportului cu manusi din vestul tarii, meciul de box dintre greii Lucian Lazar, zis Baghera, din Timisoara, si fostul campion Flavius Rusalin, din Resita, desfasurat in cadrul galei Fight Zone 9, de la Deva, a prilejuit o confruntare cu lovituri extrem de dure, in care fiecare luptator a incercat sa-si puna adversarul la podea.


Incurajat de un grup numeros de fani, care, duminica dupa-amiaza, au fost prezenti in Sala Sporturilor din Deva, Baghera a inceput meciul increzator in forta sa, incercand cateva lovituri pe care scria KO.

Avand o experienta extrem de bogata in ring, mai cu seama ca a luptat si in galele de MMA organizate de „Moartea din Carpati” Catalin Morosanu, resiteanul Flavius Rusalin, detinatorul centurii europene la WKA, a evitat loviturile puternice printr-o serie de eschive reusite si tinerea la distanta a adversarului, insa a si contraatacat cu directe rapide de brate, care au starnit ropote de aplauze in micuta sala din Deva.

Dupa trei reprize echilibrate, juriul a decis ca Flavius Rusalin a punctat mai mult, astfel ca resiteanul a fost declarat castigatorul meciului. „Zic ca a fost victoria mea, chiar daca am fost depunctat din cauza protezei!”, a fost mesajul luptatorului din Giroc, dupa meciul de la Deva.

Pe de alta parte, mai multi comentatori de sporturi de contact au apreciat ca se impunea o repriza de departajare intre cei doi grei.

Pentru Lucian Lazar, fost luptător şi practicant de kickboxing, care a intrat in boxul profesionist, in urma cu doi ani, sub indrumarea campionului mondial Flavius Biea si a antrenorului Miki Viel, urmeaza o noua gala, cu meciuri tari, care, de aceasta data, va fi transmisa de Pro Arena. (C.R.)

 

Leave a Reply