FOTO Atmosfera de sarbatori s-a instalat in Iulius Town Timisoara: Musical Christmas a creat un peisaj de basm in ansamblul mixed-use (P)

Veselie, dans, cantece, coregrafii se impletesc in acest an la Iulius Town, unde spiritul Craciunului a luat cu asalt intreg ansamblul. Este o traditie ca intreg decorul impresionant din Iulius Town sa fie construit in jurul unei tematici speciale si nici anul acesta nu face exceptie, iar curiosii vor putea sa se bucure de Musical Christmas.


Noutatea din acest sezon sunt decoratiunile sustenabile, realizate din hartie reciclata ce pot fi admirate de timisoreni. Vino la Iulius Mall Timisoara sa ne bucuram impreuna de luminite, decoratiuni de poveste si de atmosfera magica!

Prin muzica reusim sa uitam de problemele cotidiene, sa ne relaxam si chiar sa dansam. Sarbatorile acestea, la Iulius Town, ne lasam purtati de muzica, la fel ca in „La La Land” sau „Sunetul muzicii”. 

In Atrium esti intampinat de maiestuosul brad – vestitorul celui mai asteptat sezon, cel al cadourilor. Note muzicale dansatoare, instrumente aurii ce par ca sustin un concert, globuri inedite, dar si luminite sclipitoare dau viata bradului. La baza lui se afla o orchestra, care completeaza tabloul muzical. Cantaretii, impreuna cu instrumentele lor te asteapta sa le asculti melodiile si sa ii vezi dansand. De fiecare data cand manerul decoratiunilor este invartit, mecanismul este pus in miscare, iar personajele incep spectacolul, incantandu-i pe cei mici.

In zona Intersport strajuieste si un brad special, care la baza are un ceas imens ce aminteste de importanta petrecerii timpului alaturi de cei dragi, nu doar in perioada sarbatorilor. Tot in aceasta zona, te asteapta mii de luminite stralucitoare, care seamana cu niste licurici veseli. Note muzicale, dar si globuri luminoase completeaza atmosfera sarbatorilor de iarna.

In acest an am pregatit si o surpriza inedita. In piateta Intersport sunt amplasate mai multe decoratiuni tematice care au fost confectionate din hartie reciclata, personajul principal fiind un urs gigant care impresioneaza atat prin dimensiune, cat si prin faptul ca a fost realizat prin tehnica Papier maché. In ton cu nota sustenabila, decoratiunile luminoase sunt cu becuri LED.

Stim si cat de important este sa surprinzi in imagini momentele magice din aceasta perioada, astfel ca, in food court vei putea face o sesiune foto la photo corner-ului instagramabil pe care l-am pregatit.

Si exteriorul Iulius Town a fost impodobit, iar cei care vor sa se bucure de o plimbare vor avea parte de surprize multicolore, printre care si un brad invelit in mii de beculete, aflat pe platoul din zona Tucano. Alte zone instagramabile, toate brodate cu luminite pot fi decorul perfect pentru o sesiune foto. Acestea se afla in parcul Iulius Gardens.

Vino la Iulius Town si bucura-te de magia sarbatorilor! (I.P.)

Leave a Reply