CCIA Timis: Misiunea economica de final de an, la Viena si Praga, eveniment in care excelenta in afaceri s-a impletit cu excelenta culturala

Cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei, Camera de Comert, Industrie si Agricultura Timis a marcat apropierea datei la care orasul Timisoara preia titlul de Capitala Europeana a Culturii printr-o festivitate speciala gazduita de Casa Romaneasca din Viena, cu intonarea Imnului Romaniei, tort tricolor si mancare traditionala romaneasca. Cele mai frumoase si autentice costume populare specifice zonei din care provin companiile participante au fost premiate.


Evenimentul a avut loc in cadrul traditionalei misiuni economice de final de an organizata de CCIAT de aproape doua decenii, desfasurata anul acesta, in perioada 30 noiembrie – 4 decembrie, la Viena si Praga.

Programul a inclus intalniri individuale de afaceri pe domeniile de interes ale firmelor participante, pe baza unui program prestabilit. Au fost vizitate si cele mai importante obiective turistice si pietele de Craciun din cele doua capitale.

La Praga, delegatia a avut loc o intalnire cu Alexandru Aionitoaei, reprezentantul Enterprise Ireland la Biroul Praga, organizatia care a oferit anul acesta firmelor timisene participarea in conditii de gratuitate la Global Health Forum si Targul de Agricultura de la Dublin.

Din delegatia CCIAT, condusa de presedintele Florica Chirita, au facut parte membri ai Colegiului de Conducere, firme membre dar si companii din Radauti, Deva, Oradea, Lugoj si Buzias. (I.P.)

NOTA: Informatii suplimentare la tel. 0722 503138, e-mail: rolinic@cciat.ro, Rodica Olinic – consilier Relatii Publice.

Leave a Reply