Ironia sortii! Un tanar care a inselat un batran cu 10.000 de lei prin „metoda accidentul”, a murit intr-un accident in timp ce era urmarit de politie

Un tanar de 33 de ani, din orasul Vicovu de Sus, judetul Suceava, care era urmarit de politie pe o sosea din Bistrita-Nasaud, dupa ce a inselat un batran cu 10.000 lei, spunandu-i ca este medic si ca fiul sau a fost implicat intr-un accident, a murit, ca o ironie a sortii, exact intr-un accident rutier, dupa ce s-a rasturnat cu masina.


Vineri seara, 9 decembrie, un barbat de 80 de ani din Sanmihaiu de Campie a inmanat suma de 10.100 de lei unui barbat care l-a sunat, s-a recomandat a fi personal medical, spunandu-i ca fiul lui a fost implicat intr-un accident rutier.

Sambata, 10 decembrie, politistii din Lechinta, judetul Bistrita-Nasaud, au observat autoturismul in care stiau ca se afla falsul medic, in Sanmihaiu de Campie.

Politistii au incercat sa opreasca masina, dar au fost observati de catre sofer si un pasager, ambii mascati, astfel ca soferul si-a continuat drumul.

La un moment dat, in intersectia Drumului Judetean 151 cu Drumul Judetean 154D, autoturismul s-a rasturnat pe un camp. La fata locului, a fost identificata in afara autoturismului, o singura persoana, respectiv un barbat, de 33 de ani, din Vicovu de Sus, judetul Suceava, decedat, informeaza Politia Bistrita-Nasaud.

In autoturism a fost gasit un plic cu suma de 10.100 de lei. (I.P.)

Leave a Reply