Judecatoarea Adriana Stoicescu, verdict devastator: Justitia trebuie ingenunchiata pentru ca hotia sa fie intronata

Dupa valurile de indignare publica provocate de cartea fostului procuror-sef al DNA, Daniel Morar, lansata in urma cu doua zile, care denunta fapte incredibile din spatele usilor inchise ale Justitiei, judecatoarea Adriana Stoicescu pune „cireasa pe tort” printr-un text extrem de dur, care poate fi considerat un autentic „cuvant inainte” pentru cele 700 de pagini ale bestseller-ului „Putea fi altcumva”.


Fosta presedinta a Tribunalului Timis sfideaza, in continuare, monitorizarea de care se bucura din partea Inspectiei Judiciare si, in editorialul publicat azi pe pagina sa de Facebook, vorbeste deschis despre magistrati terfeliti si apoi mangaiati pe crestet, catuse televizate, transformarea dosarului penal in arma electorala, anticoruptia care a fost transformata intr-o sperietoare pentru nasii de tren si hoardele de salivatori de placere la auzul zanganitului catuselor.

„Catusele televizate nu ajuta, asa cum nu ajuta minciuna ambalata ca proba. Cel mai mare dusman al anticoruptiei a fost lupta anticoruptie insasi. Behaielile din piata publica, microfoanele infipte in gura unuia care, peste multi ani, a fost declarat nevinovat, au servit unei singure cauze: decredibilizarea actului de justitie.

Anticoruptia a fost transformata intr-o sperietoare de nasi pe trenul personal ce leaga doua sate uitate de lume, intru slava unor mesii degraba varsatoare de sange. Si cam atat. Cu magistrati terfeliti si apoi mangaiati pe crestet, cu justitia devenita inamicul public nr. 1, vom inchide in curand si vom pune lacatul pe usa. Procurorii fug la pensie, judecatorii sunt la linia de start pentru marea eliberare”, acuza, printre altele, Adriana Stoicescu, intreband retoric – „Cui profita?”.

In finalul textului demolator pentru imaginea unei Justitii corecte, pe care-l puteti citi pe pagina Adrianei Stoicescu, apare si o unda de speranta: Incet, incet, adevarul va fi spus. Incet, incet, marea mistificare se va prabusi. Hotii isi vor pierde mastile… (G.I.)

Foto: Facebook, Adriana Stoicescu

Leave a Reply