Un politist in varsta de 21 de ani s-a sinucis cu arma din dotare! Tanarul se despartise, recent, de iubita sa

Un agent de politie de la IPJ Galati s-a sinucis, marti seara, impuscandu-se in cap cu pistolul din dotare. Politistul avea 21 de ani si lucra in MAI de doar 9 luni, fiind angajat la Postul de Politie din Cavadinesti. Barbatul a fost gasit de mama sa, intr-una din incaperile locuintei sale, cazut la podea, in stare de inconstienta si prezentand o leziune in zona capului.


„La data de 13 decembrie 2022, Politia Orasului Targu Bujor a fost sesizata, prin apelul unic de urgenta 112, cu privire la faptul ca un tanar, de 21 de ani, cu domiciliul in aceeasi localitate, si-ar fi taiat venele si s-ar fi impuscat in cap, fiind in stare de inconstienta. Politistii care s-au deplasat la fata locului au constatat ca cele sesizate se confirma si, dupa primele verificari, au stabilit faptul ca tanarul este politist in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean Galati si, in momentul producerii incidentului, se afla in concediu”, transmite IPJ Galati.

„Barbatul a fost gasit de mama sa, intr-una din incaperile locuintei sale, cazut la podea, in stare de inconstienta si prezentand o leziune in zona capului. Personalul medical din cadrul SMURD Galati care a ajuns la fata locului a efectuat manevre de resuscitare, insa, din pacate, acesta nu a mai raspuns si a fost declarat decesul. Politistul trecuse testarea psihologica si era absolvent al Scolii de Agenti de Politie Vasile Lascar Campina, promotia martie 2022. In cauza, a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand a se stabili cauzele si imprejurarile in care s-a intamplat acest incident”, se mai mentioneaza in comunicatul politiei.

Potrivit procedurilor, a fost intocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmand a se stabili cauzele si imprejurarile in care s-a intamplat acest incident. Din primele informatii, se pare ca agentul se despartise recent de iubita sa. (V.E.)

Leave a Reply