Dorian Popa vine la Winter in My Town, vineri. Craciun cu arome, colinde, cadouri si creatii sustenabile la targul din Iulius Town Timisoara (P)

Mai sunt 10 zile pana la Craciun si atmosfera de sarbatoare este tot mai aproape de sufletele noastre. Sunt zile pe care Iulius Town Timisoara le imbogateste cu evenimente ce reunesc familia, cadouri de impartit cu cei dragi si surprize care activeaza copilul din fiecare dintre noi. Printre sesiunile de cumparat cadouri, seteaza in agenda ta si: spectacolul sustinut de Dorian Popa, teatrul de papusi, atelierul de creatie, o cina pregatita de Chef Catalin Scarlatescu si spectacolele de colinde.


Vestile despre atmosfera de poveste de la Winter in My Town au ajuns pana departe. Invitat la targul tematic de Craciun din Iulius Town este Dorian Popa, insotit de bunul sau prieten necuvantator, Chelutu`. Ne-au promis un spectacol antrenant si vesel, vineri, pe 16 decembrie 2022, de la ora 19. Asa ca, cei care il indragesc pe cunoscutul vlogger si cantaret au posibilitatea sa-l cunoasca si sa petreaca o seara distractiva in compania sa.

Daca preferi o cina relaxanta si cu un gust special, tot vineri, restaurantul Fenice Palas Timisoara propune un meniu gatit de unul dintre cei mai cunoscuti chefi din Romania, Catalin Scarlatescu. Locurile sunt limitate, astfel ca este necesara rezervarea la telefon 0770352352. Cu siguranta va fi o experienta culinara desavarsita, care va seta atmosfera calda a sarbatorilor din acest an.

Craciunul este intens savurat de copii, a caror bucurie este cel mai frumos cadou. Pe 17 si 18 decembrie, ei sunt invitatii speciali la atelierele de creatie desfasurate de la ora 15, in zona Intersport. Vor invata sa dea culoare bradului cu decoratiuni create de ei din materiale reciclabile, invatand de mici importanta unui comportament sustenabil si responsabil fata de mediu.

Incursiunea in lumea povestilor este deja traditie la Iulius Town, in fiecare duminica. Pe 18 decembrie, de la ora 11, copiii descopera „Aventurile unui pinguin”. Intalnirea cu marionetele va fi la demisol, in zona Atrium, acolo unde, pret de o ora, lumea imaginara se lasa traita.

Pentru microbisti, finalul de saptamana este unul important. Iulius Town le ofera prilejul de a se bucura de fotbalul la cel mai inalt nivel in foodcourt, unde vor fi difuzate finala mica si cea care desemneaza echipa castigatoare a Campionatului Mondial.

Cadourile sunt expresia transferului de emotie si afectiune pentru cei dragi. Le gasesti in diferite forme in magazinele din Iulius Mall Timisoara, dar si la targurile ce reunesc artizani locali, cum este cel din zona Iulius Expo. Chiar daca nu stii ce au trecut in scrisoarea pentru Mosul, sigur vei gasi daruri care sa le aduca bucurie si recunostinta, sustinand in acelasi timp si artistii handmade locali.

In plus, cumparaturile de pana pe 23 decembrie in valoare de 500 de lei din aceeasi zi sunt rasplatite instant cu pinguini de plus, vouchere la restaurantele Fenice si Ribs Grill, vouchere Hervis, Chantia si Carturesti, bilete la Roata Panoramica sau cadouri Coca Cola. Daca ajungi pana la valoarea de minimum 2.000 de lei a cumparaturilor, atunci vei primi vouchere de cumparaturi cu valori de 300 si 500 de lei, care iti pot aduce bijuterii statement de la Teilor sau parfumuri de lux de la Obsentum.

Winter in My Town

Roata panoramica, aromele Craciunului, beculete stralucitoare si zambete sunt ingredientele care definesc targul Winter in My Town, de care te vei putea bucura pana pe 8 ianuarie. Fiecare zi este prilej pentru a promova talentele locale si pentru a ne bucura de prezenta unor artisti cunoscuti.

Saptamana aceasta, invitatul special este Dorian Popa, al carui show va avea loc vineri, de la ora 19.00, insa finalul de saptamana este animat de numeroase concerte si spectacole ale artistilor mai mici si mai mari din oras:

Vineri – 16 decembrie 2022

Ora 17 – Dj Dario

Ora 19 – Concert DORIAN POPA

Ora 20 – Victor Stan

Duminica – 18 decembrie 2022

Ora 16 – Generatia Muzicii

Ora 18 – Concert Big Tam Tam

Ora 19 – Ansamblul Folcloric „Doina Timisului”

Ora 20 – Ciprian Pop

–  Ansamblul Voitegeana din Voiteg

–  Ansamblul Caluserii din Jebel, acompaniaza Grupul Instrumental Pro Datina, coordonator Radu Cuciureanu

(Impact Press)

Leave a Reply