Tragedie pe DN 68A, in Timis! Doua persoane au decedat, dupa ce un autotren a intrat in coliziune frontala cu un autoturism

Un grav accident rutier produs, in aceasta seara, pe DN 68 A, intre localitatile Cosava si Cosevita, a fost anuntat prin SNUAU 122, in jurul orei 20. In accident au fost implicate un autoturism si un autotren, in care se aflau, in total, 4 persoane.


„A fost alertata Statia de Pompieri Faget si Detasamentul de Pompieri Lugoj. De urgenta au fost trimisi la locul interventiei 12 pompieri cu o autospeciala de prima interventie si comanda, o autospeciala de stingere cu apa si spuma, o autospeciala de descarcerare, o ambulanta SMURD tip B si o autospeciala de transport personal si victime multiple. In sprijinul lor au intervenit 2 ambulante SAJ”, ne-a comunicat Elena Megherea, purtatorul de cuvant al ISU Timis.

In urma extragerii victimelor, 2 persoane (femeie, aproximativ 45 ani si bărbat, aproximativ 23 ani) au fost declarate decedate, iar o femeie, in varsta de aproximativ 61 ani, a fost transportata catre Spitalul orasenesc Faget. Conducatorul autotrenului nu a necesitat ingrijiri medicale.

Tot azi, pe Autostrada A1, in zona localitatii Nadlac, judetul Arad, un microbuz inmatriculat in Bulgaria, in care se aflau 11 persoane, s-a rasturnat, dupa explozia unei dintre roti. In urma accidentului, o persoana a decedat, iar una a fost grav ranita. Ceilalti 7 pasageri au fost evacuati din autovehicul in stare buna, fara probleme deosebite. A fost activat Planul Rosu de Interventie. (V.E.)

Leave a Reply